Betöltés...

Dirty Dance élethű fel-le mozgó szilikon vibrátor távirányítóval (21 cm)

Ár: 27.895 Ft

Megbízható tolóerővel rendelkező vibrátort találni, amely nem akad el a hüvelyben vagy a fenékben, olyan, mintha egy csomagtartót keresnénk a szénakazalban. Ebből a szempontból viszont egy vibrátor Dirty Dance minden elvárásunknak tökéletesen megfelelt. A hímvesszőnek ez a hű másolata kiemelkedően látható makkal és ráncos herékkel finoman vibrál és lökdösődik. A nagyobb átmérőnek köszönhetően elsősorban a haladó ínyenceket melegíti fel, akiknek már alap méretű vibrátorai vannak a felszerelésükben, és intenzívebb nyújtásra vágynak.

A széles tapadókorong minden sík felületen biztosan tart, és tesztelőink csak akkor hámozták le az alapot a csempékről, amikor ujjal felemelték. Rögzítse a tapadókorongot a járdához, az ajtóhoz vagy bárhová, ahol csak eszébe jut, és élvezze a kihangosított vezetést . Szabad kezével stimulálja a mellbimbókat, a csiklót, vagy simogassa meg partnere testét.

A tesztelés során azt találtuk, hogy a vibrátor talpa jól illeszkedik a hevederbe . Ezért kényeztesse magát izgalmas rögzítéssel . Amikor a szerepek megváltoznak, a nő átveszi a partnert, és erőteljes lökésekkel masszírozza meg érzékeny végbélfalát és prosztatáját.

A vibrátorhoz Dirty Dance távirányítót is kapsz . A kontroller élvezetesebbé teszi a maszturbációt és a közös játékokat. A partner még a hálószoba másik sarkából is finoman ugrathatja másik felét, kényelmesen elhelyezve egy széken.

A vibrátor bársonyosan puha szilikon kabátot kapott a gyártótól. Az orvosi szilikon az egyik legnépszerűbb anyag, mivel nem okoz allergiás reakciókat , és gyorsan felmelegszik az emberi test hőmérsékletére. Értékelni fogja a szilikon anyag zökkenőmentes, nem porózus felületét is, amely kenőanyaggal történő kenés után jól csúszik, és könnyen beilleszthető az intim részekbe.

A vibrátor hegyében lévő Lágyabb zümmögő rezgések masszírozzák az intim részeket még a kezdő vagy érzékeny nők számára is, akik a hüvely gyengédebb stimulációját részesítik előnyben. Egy állandó rezgéssel rendelkező vibrátoron 8 tolóerő programot állíthat be, amelyek egyenesen az orgazmikus nirvánába repítenek önkielégítés vagy előjáték közben. Csak helyezkedjen el kényelmesen az ágyban, és hagyja, hogy a készülék végezze a munkáját. A stimuláció intenzitását két erős motor fokozza. Az egyiket a kütyü makkjába rejtve, a másikat néhány centivel alatta találod.

A vibrátor vízálló kezelést kapott, így a karbantartását a bal hátsó részen is kezelheti. A vízszigetelésnek köszönhetően a zuhany alatt vagy a fürdőben is élvezheti az orgazmust. A víz nem folyik be a készülékbe, így nem fullad meg.

Egy másik trükk a modern Click 'n' Charge rendszer, amely kíméli a környezetet és a pénztárcáját. Körülbelül két óra alatt feltöltheti a vibrátort. Csak egy mobiltelefon akkumulátorra vagy egy power bankra van szüksége.

Egyetlen apró hibát találtunk a játékon. Bekapcsolás után az erős motornak köszönhetően a klasszikus vibrátoroknál kicsit hangosabban ad szót. Újító Dirty Dance de a tolóerős vibrátorok kategóriájában a leghalkabb készülékek közé tartozik. A stimulációs módok hangereje kissé csillapítja a hüvely vagy az anális falát is.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Dirty Dance élethű fel-le mozgó szilikon vibrátor távirányítóval (21 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem