Betöltés...

Síkosító gél 100% Natural Vegan (150 ml)

Ár: 4.390 Ft

A 100% Natural Vegan síkosító gélnek köszönhetően villámgyorsan belevághat. Kellemes az állaga, jól felvihető és nem csöpög, így nem fog mindent összekenni maga körül. A 100%-ban természetes összetétel vegán összetevőkkel megörvendezteti a vegánokat, akik hozzánk hasonlóan törődnek a környezettel. A gélt ugyanis mi magunk fejlesztettük ki. Tapasztalatainkat felhasználva terveztük meg a legjobb gélt semleges pH-értékkel. A designban, a csomagolásban és a továbbfejlesztett összetételben is benne van a kezünk.

Módosítottuk a receptet, és a gél most egy kicsit sűrűbb, mint a termék korábbi változata. Ez biztosítja, hogy a síkosító nem folyik el, és könnyebben felvihető az ujjaira vagy közvetlenül a nemi szervekre. A gél többek között xantángumit tartalmaz. Ez egy természetes sűrítőanyag, amely a glicerinnel együtt kellemesen sűrű és csúszós textúrát ad a gélnek. A gél csúszóssága azonban nem csökken a megnövekedett sűrűség miatt.

A parabének és színezékek nélküli, gyengéd formula nem irritálja az érzékeny bőrt, valamint lágyító és hidratáló hatású. A termék ezért érzékeny női területeken is alkalmazható. A 100% Natural Vegan síkosító gél BDiH tanúsítvánnyal büszkélkedhet, amely megerősíti, hogy a gél természetes összetevőkből készült. A BDIH védjeggyel ellátott natúrkozmetikumok nem tartalmazhatnak kőolajtermékeket (vazelint, paraffint), szintetikus illatanyagokat és színezékeket. A 100% Natural Vegan síkosító megfelel ezeknek a szigorú kritériumoknak.

A síkosító további nagyszerű összetevője a Lactic acid, más néven tejsav. Ez a szerves anyag, amely fenntartja az intim részek megfelelő pH-értékét, tejsavas erjedéssel keletkezik. A laktobacillusok is termelik, amelyek minden nőnek ott vannak a hüvelyében. A tejsav semleges pH-t biztosít a gélnek, amely természetes módon tiszteletben tartja az egészséges intim környezetet. A termék ezért mindennapi használatra is alkalmas.

A gél remek összetétele biztosítja a gördülékeny szórakozást. Jól csúszik, és nem tapasztja a kezét az ágyhoz, mint egy ragasztó. Anális szex közben is kiélvezheti, de ahhoz jobb választásnak bizonyultak az Anális síkosító gélek és olajok, amelyeknek nagyobb a csúszóssága és hosszabb a száradási ideje.

Értékelni fogja a vízbázist is, amely a latex óvszerrel és bármilyen anyagból készült szexuális játékkal jól kijön anélkül, hogy károsítaná azok anyagát. Így nem kell sokáig gondolkodnia azon, hogy milyen gélt vegyen elő a fiókból, hogy élvezze a nagyszerű orgazmust a kedvenc vibrátorával. A maszturbáció vagy a kedvesével való szex után könnyen és gyorsan lemoshatja a gélt tiszta vízzel.

Figyelmeztetés
A síkosítót hűvös, száraz helyen tárolja. Emellett tartsa távol kíváncsi gyermekeitől. Az első használat előtt vigyen fel egy csepp gélt az alkarjára, hogy ellenőrizze, nem allergiás-e az összetevők bármelyikére. Ne alkalmazza a terméket irritált vagy más módon sérült bőrre. Figyelje a lejárati időt is, és a felbontástól számított 6 hónapon belül használja fel a gélt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Síkosító gél 100% Natural Vegan (150 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem