Betöltés...

Párvibrátor Double-Sided távirányítóval (13,5 cm)

Ár: 24.575 Ft

Páros vibrátor Double-Sided távirányítóval, egyedülálló kétágú formájával tökéletesen illeszkedik két test közé, így hatékonyan stimulálja mindkét partnert egyszerre . Két mancsa is alkalmas a mellbimbók ugratására vagy a péniszmasszázs kiegészítésére. Minden játékos kezdő megteszi a magáét.

A vibrátor különleges formája már első pillantásra megragadja a tekintetet. A tesztelés során rájöttünk, hogy használhatod hobbipozícióban, misszionárius közben vagy orális szexbe és önkielégítésbe is bevonhatod .

A selymesen puha szilikon anyagba már az első simogatás után beleszeretsz. Kenés után tökéletesen csúszik, könnyen tisztítható és karbantartható .

Bár a szerszám finom rezgésekkel rendelkezik, három vibrációs motorja gondoskodik a legérzékenyebb helyek intenzív stimulációjáról. Ha azonban az egész medencefenéket átható erős rezgésekre vágysz, akkor keress egy másik vibrátort úgynevezett dübörgő rezgésekkel. De az ilyen játékok nem alkalmasak érzékeny csiklójú nők számára. Általában finomabb típusú stimulációhoz illeszkednek.

A testben és a szerszám kiálló részein található 10 vibrációs programmal felejthetetlen utazást fogsz tapasztalni, amikor működésbe hozod a játékot. A vízálló kezelésnek köszönhetően pedig a reggeli zuhanyozást vagy a pénteki pihenést a pezsgőfürdőben is megfűszerezheted velük.

Mindhárom kerékpár csendes kialakításának köszönhetően senki sem fog tudni izgalmas kalandjáról.

Szeretjük a praktikus USB töltést is, mellyel kíméli a környezetet és a pénztárcáját is, mert többé nem fog ceruzaelemekre költeni.

A vibrátorban csak a vezérlőgombjai idegesítenek minket, amelyeket a gyártó nagyon közel helyezett el egymáshoz. Így a tesztelés során néha véletlenül megváltoztattuk a vibrációt a vibrátor egy másik részén, mint ahogyan azt terveztük. Ezért szeretjük a távirányítót.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Párvibrátor Double-Sided távirányítóval (13,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem