Betöltés...

BDSM Tease – 3 eszközből álló készlet

Ár: 13.090 Ft

A BDSM Tease Starter Kit bevezeti Önt az élesebb BDSM játékok titokzatos világába, amely új dimenzióba emeli a tapasztalatokat és a partner bizalmát. A hálószoba ura és mozgásképtelen fele, akik minden érintésre vagy parancsra várnak, megkapják a maguk izgalmát.

A szemmaszk fűszeres hangulatot varázsol. Ha leveszed a szemed a játékról, felébreszted a többi érzékszervet, és intenzívebben élvezed az ajkaid, a nyelved minden érintését és az erotikus segédeszközöket.

A kötél próbára teszi a partner bizalmát. A kötődés a BDSM-ben egy művészeti forma. És mint minden remekműnek, a rabságnak is időre, képzésre és türelemre van szüksége. Rigger – aki köt - domináns helyzetbe kerül a kötéllel való játék során, amelyben megízleli az erő, a vágy és az élvezet almáját, tudván, hogy partnere végtelenül odaadó neki. A Megkötött viszont megpróbálja alázatos helyzetét, és mozdulatlanul várja gazdája parancsait, és élvezi a meglepetés irritáló pillanatát és a kötél bőrhöz dörzsölését, ami fájdalmas gyönyört kelt. Ennek ellenére legyen óvatos, amikor a testre feszíti, mert bármilyen kötél horzsolást okozhat. A nehezebb gyakorlatok közé tartozik a BDSM, de a kezdő sérülések sokkot okozhatnak.

Ha bimbóbilincsekkel játszik, értékelni fogja a rögzítőcsavarokat , amelyekkel a fogás erejét a játék közbeni izgalmának megfelelően állíthatja be. Tesztelőink szerint a bilincsek szorítása nem olyan erős, mint a keményebb gyakorlatok haladó rajongóinak szánt segédeszközöké. A bilincseket lila csengő díszíti, és a mellbimbóirritáción kívül a nő melleit díszítik.

6 feladatkártya inspirál, és tippeket ad a gyakori BDSM játékok bővítéséhez.

A tapasztalt keményfiúk számára a kezdő szett valószínűleg gyenge tea lesz, de hisszük, hogy a barátságtalan játékosok kielégítik kíváncsiságukat, felfedezik szexualitásuk határait és bepillantanak a pikánsabb élmények függönye mögé.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "BDSM Tease – 3 eszközből álló készlet" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem