Betöltés...

Noir kötöző szalag (18 m)

Ár: 5.050 Ft

Vágyod felfedezni sötét ízeit? A Bondage szalag Noir tökéletes eszköz a BDSM világába vezető első lépéshez. Pár másodperc alatt megbilincseled vele párodat, ráadásul teljesen fájdalommentesen . Szeretnéd deréktól lefelé teljesen mozgásképtelenné tenni, vagy inkább az ágyhoz kötni? Rajtad múlik, a szalag korlátlanul használható . Akár kezet, lábfejet vagy akár fejet bilincselünk, a szalag bármilyen alakhoz és mérethez igazodik, így a keskeny végtagúak, akik könnyen kicsúsznának a bilincsből, és az erősebbek is élvezni fogják.

Az erős, de ugyanakkor rugalmas PVC anyagnak köszönhetően a szalag jól tartja magát, így nem kell megjegyezni a csomókat. Nem kell tartani a nem kívánt szőrtelenítéstől, mert a súrlódás miatt tapad az anyagra, egyáltalán nem tapad meg önmagán. De ez azt jelenti, hogy többször körbe kell tekerni, és valahogy rögzíteni kell a végét, hogy ne engedje el lassan.

A közös játékok után a felszállás olyan gyors, mint a pakolás. Ráadásul feltekerheted, és legközelebb újra felhasználhatod, hacsak partnered nem rázta és feszítette túlságosan.

És mennyire fejlett? A ragasztószalaggal tetőtől talpig könnyedén megkötheted a subat, természetesen lyukakkal a szájban és a lépésben. Néhány réteg után szinte lehetetlen lesz, hogy engedély nélkül kiszabaduljon.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Noir kötöző szalag (18 m)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem