Betöltés...

Rouge kötöző szalag (20 m)

Ár: 4.930 Ft

A BDSM és a kötés területe számos formát ölt, ezért úgy döntöttünk, hogy a Rouge bondage tape- t is beépítjük a kínálatba, mellyel a kezdők is belevágnak a domináns játékok titkaiba. A tapasztalt emberek szabadjára engedik vele fantáziájukat, és nem vesztegetik az időt hosszú kötésekkel. Egyszerűen csak ugratják és kínozzák partnerüket.

Ha még csak most tanulsz kötni, vagy egyszerűen nincs kedve kötelet kötni, először próbáld ki a kötözőszalagot. Könnyen kezelhető, és néhány koronáért megtudhatja, hogy szereti-e magát vagy partnerét rögzíteni.

A fényes PVC anyag , amelyből a szalag készült, valójában nem ragad. Felülete csak a második szalagdarabhoz tapad erősen. A feloldás ezért kellemes lesz, és nem megy fájdalmas szőrtelenítés nélkül.

Annak elkerülése érdekében, hogy az alázatos leoldja vagy elszakítsa, többször kell körbetekernie a megkötött testrészt . Minél több szalagréteget ragassz egymásra, annál erősebben fog a megfogott partner, és nem engedi el.

A sima és puha szalag nem irritálja a bőrt , ahogy a kötelek és kötelek sem, amelyek harapnak, karcolnak és horzsolást hagynak a testen.

A tesztelés során meglepett minket a szalag rugalmassága. Ezért egy bizonyos mértékig nyújthatja, és nem fog megrepedni vagy eltörni.

De a legjobban azt szeretjük, hogy a Rouge ragasztószalagot gondos kezelés mellett többször is használni fogja. Nincs más dolgod, mint a játékok után megtisztítani a szennyeződésektől, és óvatosan visszatekerni a lemezre.

Az egyetlen dolog, ami zavart néhány tesztelőt, az a PVC sajátos szaga volt , amelyből a szalag készül. Elefántcsapatunknál azonban nem észleltünk szagokat, ezért úgy gondoljuk, hogy ezt a kis szépségrontást a szalaggal megbocsátjátok.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Rouge kötöző szalag (20 m)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem