Betöltés...

Dark Fantasy vibrációs análdugó (11 cm)

Ár: 23.590 Ft

A teljesen szilikon, vízálló és újratölthető anális csatlakozó rögzítőgyűrűvel lenyűgözi valódi vibrációját és 10 vibrációs programját. Azok az urak, akik tudják, mit keresnek, és egy kényelmes és funkcionális tűre vágynak, észhez térnek.

Egy erekciós gyűrű és egy anális dugó egyszerre két legyet öl meg egy ütéssel. Az úr kínozza a prosztatát, kellemesen megtölti az análist és egyúttal a hímtagját a lécbe teszi. A beszűkült pénisz ekkor egy kicsit nagyobb, keményebb, érzékenyebb lesz és sokkal tovább tart. Ezt értékelik a maszturbáló férfiak, valamint a partnereik, akik együtt játszanak.

Anatómiai formájának köszönhetően az anális dugó előzetes bemelegítés nélkül is könnyen behelyezhető. Egy csepp zselével úgy csúszik a fenekedbe, mint a vaj. A sima szilikon anyag , amelyből a készülék készült, szintén megkönnyíti a behelyezést.

A szenvedélyes vadakat hozzánk hasonlóan extra erős rezgések örvendeztetik meg, melyek 10 vibrációs program segítségével mindenkit orgazmusra visznek. Egyik tesztelőnk a segítségével élte át legelső anális orgazmusát, ami úgy kimerítette, mint egy gőzhengerrel való ütközés.

A Dark Fantasy vibrációs anális dugó vízálló kialakítású. Ezért a víz alatt vibráló masszázzsal kényeztetheti magát. Egy ilyen sörfürdő egy vibráló titokkal fűszerezve egészen más fokozatokat kap.

Szeretjük a vibráló motor csendességét. Sétálhat a parkban, vagy vásárolhat egy tűvel az análisban. Egy bűnös kaland egyedi izgalmát fogja megtapasztalni, és a környezet nem vesz észre semmit. Hacsak nem a félénk, rózsás arcod.

A praktikus USB-töltés ma már szinte alapfelszereltségnek számít. Bárhol is van, könnyedén újratöltheti az anális csatlakozót. Autóban, munkahelyen vagy otthon. Mindenhol van egy tápegység, amely hozzáadja az erotikus segítőjét.

Kis hátrányt látunk az erekciós gyűrű univerzális méretében. Puha szilikonból készült, de nem olyan rugalmas, mint a gumi. Ezért csak legfeljebb 4 cm átmérőjű péniszhez alkalmas. A tehetségesebb méneknek más modellt kell keresniük.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Dark Fantasy vibrációs análdugó (11 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem