Betöltés...

Fém golyók Golden Balls (2*24 g)

Ár: 3.860 Ft

Az ezüstgolyók Golden Balls első látásra megragadták a tekintetünket. Kicsiek , csatlakozózsinór nélkül és gyönyörű dobozban . Méretével és kis, 48 g-os súlyával különösen azoknak a nőknek fog tetszeni, akik szívesen összehúzzák a hüvelyizmokat . Ráadásul minden szenvedélyes hölgynek gyönyörű ajándék lesz.

Két labdával sok mókát lehet kitalálni. Akár viselve, akár masszírozva, amikor például masszázs kiegészítéseként használja őket. A golyók sima felületűek, így kenőzselé nélkül is könnyű a behelyezés. Annak köszönhetően, hogy rozsdamentes acélból készültek , olyan játékokat is kipróbálhat, amelyeken a golyókkal nem történik semmi. Hűtheti őket a fagyasztóban, vagy melegítheti őket forró vízben. A rozsdamentes acél szeret fürödni, ezért csomagolja magával a labdákat a wellness-üdüléshez.

A klasszikus Vénusz golyókkal ellentétben nem rezgést gerjesztenek, hanem súlyukat, kis méretüket és azt, hogy bármikor összeütközhetnek. Tehát annak ellenére, hogy a hölgyek erősítik a medence izmait viselés közben, néha hasznosak Útmutató: Hogyan kell helyesen végezni a Kegel-gyakorlatokat, amelyben aktívan bevonja a medencefenék izmait és így áramvonalasítja a labdákkal való passzív erősítést.

A labdák kialakítása jó , szeretjük a fémet az erotikus játékokon. Ezen kívül van egy gyönyörű dobozuk , így ideális ajándék partnernek vagy barátnőnek.

Egyesek hátránya lehet, hogy nincs kihúzható zsinórjuk, és attól tartanak, hogy a golyók messzire elvesznek a hüvelyi univerzumban. De ne aggódj, az ujjaiddal általában normálisan eléred a golyókat, ha pedig nem, akkor nincs más dolgod, mint enyhén széttárni a lábaidat és nyomni, mintha szülnél. :)

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fém golyók Golden Balls (2*24 g)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem