Betöltés...

Fleshlight Quickshot Vantage maszturbátor (11 cm)

Ár: 14.990 Ft

Autóval utazni dolgozni vagy csak nyaralni nem jelent problémát a Fleshlight társaságában. Kényeztesse magát izgalmas önkielégítéssel vagy szexszel partnerével, bárhol és bármikor. A Superskin anyag kellemes tapintású, hát még akkor, ha beledugja péniszét… A vagina  bár kicsi, teljes hossza 11 cm, használható 8,9 cm, de nagyon rugalmas. Nyújtsa ki alaposan és húzza fel büszkeségére, amit az átlátszó toknak és hüvelynek köszönhetően párja és Ön is teljes szépségében fognak látni. A hüvely belsejében élvezni fogja a recéket, amelyek használat közben izgatják a péniszt annak teljes hosszában. Ha a maszturbátort az egyik oldalon lecsukja, és kissé elfordítja a fedelét, vákuumot hoz létre benne, és ezáltal a makknak luxus orális szexet nyújt.

A maszturbátort kedvesével is használhatja. Tegye a Quickshotot a pénisz gyökerére, a partnere pedig gondoskodik a makkról. Olyan izgalmas lesz! Kisebb hátrányt látunk a nagy síkosító fogyasztásban. Eleinte elég egy csepp is, de ahogy a gél minden repedésbe és hézagba beterjed, utána kicsit dörzsölődik. Csak annyit kell tennie, hogy hozzáad egy további cseppet, és simán megy majd.

A zárható csomagolásnak köszönhetően nem koszolódik be, és ha a nappali polcára teszi, akkor a vendégek sem fogják felismerni, hogy ezt a dolgot önkielégítésre használja, hacsak nincs az ő otthonukban is ilyen a polcon. A Quickshot egyszerű karbantartásával tűnik ki. Mivel a maszturbátor kisebb, karbantartása egyszerűbb, mint a klasszikus Fleshlight vagináké.

Szóval, nadrágot le, ormányt fel, uraim.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Quickshot Vantage maszturbátor (11 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem