Betöltés...

Ball Ring & Plug análdugó erekciós gyűrűvel (22,5 cm)

Ár: 6.515 Ft

A dupla erekciós gyűrűvel ellátott anális dugó hosszabb és szilárdabb erekciót biztosít a férfiak számára, mivel feszesíti a pénisz gyökerét és a heréket. Saját bőrünkön teszteltük, és azt találtuk, hogy miután az erekciós gyűrűket befűztük a herék mögé, a pénisz megduzzadt és megnőtt. Ez különösen a hölgyeknek fog tetszeni szex közben.

A Ball Ring & Plug anális dugó keskeny hegye könnyen becsúszik a fenékbe, így könnyen behelyezhető . Ezt különösen az anális szex szerelmesei fogják értékelni, akik még csak most kezdik az anális játékokat, vagy akik szeretik a tűfej kisebb átmérőjét.

Puha szilikon lubrikáns érintésére a kenés után gyönyörűen siklik és kényezteti a férfi büszkeség finom bőrét. Az anyag nem köt meg szagokat.

Az anális dugó vízálló, így izgalmas vízi játékokban hódolhat. Élvezze a zuhany alatt, fürdőkádban vagy medencében.

Az anális dugó csodálatosan masszírozza a prosztatát , így az urak az izgalom más dimenzióját és erősebb orgazmust tapasztalnak meg. Élvezni fogja az öröm egy ilyen részét.

Az anális segédeszközök fekete színét elsősorban praktikussága miatt értékelik, aminek köszönhetően a csapon nem látszik a szennyeződés.

Kedvező áron vásárolhat Ball Ring & Plug erekciós gyűrűkkel ellátott anális csatlakozót, és így a pénztárcája is tetszeni fog.

A heregyűrű lehetne keskenyebb, mert jobban összehúzná a heréket, de ez a kis hiányosság nem befolyásolja sem az erekció minőségét, sem a prosztata stimulációját.

Méreteinek köszönhetően az anális dugó jobban megfelel a kezdőknek. A tapasztalt anális játékosok számára nem biztos, hogy elegendő a prosztata stimulálása egy kisebb anális dugóval, de ennek ellenére a pénisz olyan kemény lesz, mint a szikla.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Ball Ring & Plug análdugó erekciós gyűrűvel (22,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem