Betöltés...

Vibrációs análdugó Stinger – kicsi

Ár: 11.040 Ft

Kényeztesse magát egy finom fenékmasszázzsal. A pálca nagyszerű anatómiai formája és gyengéd rezgései különösen a kezdőknek fog tetszeni, akik még csak most ismerkednek az anális irritációval. A Stinger vibrációs tű keskeny hegyének köszönhetően könnyedén behelyezheted és még anális szex előtt is lazíthatsz vele.

A kiváló minőségű szilikon anyag kíméli a testet, mert nem okoz allergiás reakciókat. Ezért gyakran használják az orvostudományban.

A pöcök finom rezgései 5 vibrációs programmal kényeztetik az anális falak idegvégződéseit. Ez mindig fokozza a maszturbáció vagy a szex élményét. Az urak élvezni fogják a prosztata kellemes masszázsát, a nők pedig a hüvely hátsó falának összenyomódását, ami a hüvely szűküléséhez vezet. A szűkebb hüvely pedig mindkét partnernél erősebb orgazmushoz vezet.

Könnyedén Kimoshatja a Stinger vibrációs anális dugót folyó víz alatt. De előbb ki kell húzni belőle a rezgőpatront , amit egy csepp víz tönkretenne.

Az AAA mikroceruza elemmel való táplálás előnyt jelent, különösen áramkimaradás esetén. Ugyanis ilyen pillanatban egy lemerült, csak hálózatra kapcsolva tölthető készülék mellett maradni a legnyugodtabbakat is idegesítené.

Mindenki két méret közül választhat. A Stinger anális dugó tehát mind a kezdőknek, mind pedig az anális ugratás tapasztalt szerelmeseinek tetszeni fog.

Kicsit sajnáljuk a rezgőpatron helyét a horgony alsó oldalán lévő vezérlővel. A patron zavarja az ülést, és megakadályozza a csap kihúzását is, mert a fehérnemű járás közben nyomja a vezérlőgombot. Ez azt eredményezi, hogy a vibrációs programok véletlenszerűen váltanak, amíg a tű teljesen ki nem kapcsol. Az egyetlen megoldás, amit kitaláltunk, hogy kihúzzuk a patront.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrációs análdugó Stinger – kicsi" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem