Betöltés...

Vibro Partners anál készlet

Ár: 16.735 Ft

A Vibro Partners anális készlet négy kiváló minőségű eszközzel keltette fel a figyelmünket, amelyeket kis méretüknek köszönhetően különösen a tapasztalatlan újoncok vagy a közepesen haladó anális élvezetek szerelmesei fognak értékelni, akik egyszerre több játékot szeretnének kipróbálni. A készlet remek áron kapható, kevesebbe kerül, mintha minden egyes játékot külön-külön vásárolna meg. Az análdugóba vagy anális gyöngysorba helyezhető vibrációs patron segítségével élvezheti az érzékeny anális intenzív stimulálását. A keskeny applikátorral ellátott intimmosó ellazítja és megtisztítja Önt játék előtt.

Minden segédeszköz teste sima és puha szilikonból készült. Egy csepp síkosítóval az análdugó, a golyók és az intimmosó emiatt könnyen behelyezhető. A szilikon nagy ellenállóképességgel büszkélkedhet, és nem okoz allergiás reakciókat a bőrön. A puha és rugalmas anális gyöngyök behelyezésekor javasoljuk, hogy minden egyes gyöngy alatt fogja meg az eszközt, és lassan, egyesével helyezze be őket a fenékbe. A merev vibrációs patron segédeszközbe való behelyezése után egyszerűen fogja meg az anális golyókat a végüknél, és óvatosan nyomja be őket az análisába. A patron megszilárdítja a segédeszköz testét.

A Vibro Partners készlet egy univerzális vibrációs patront is tartalmaz. Hangulatának megfelelően beteheti az análdugó vagy az anális gyöngyök testébe. Játszhat vele a teste más részein is. A minivibrátor kiválóan alkalmas a mellbimbók, a csikló, a makk vagy a gát izgatására.

Az orgazmushoz vezető utat öt stimulációs mód és erős vibráció rövidíti, amely enyhén gyengül, miután a patront az anális dugóba vagy a gyöngysorba helyezi. Ezért nem hatol be olyan mélyen az izmokba, mint a tipikus rumbly (durva) vibráció.

Az análdugó, az anális gyöngysor és az intimmosó közepesen vízálló kezelésének köszönhetően még vízben is kiélvezheti az anális szórakozást. Hagyja azonban szárazon a vibrációs patront, mert nem jön ki jól vízzel.

A patron csendes vibrációs motort rejteget magában. Ezért a szomszéd szobában senki sem fogja tudni, hogy épp az öröm felhőjén lebeg.

Kisebb hibát látunk abban, hogy a vibrációs patron kihúzása nehézkes. Ha azonban egy csepp síkosító gélt ken rá, mielőtt behelyezné a játékba, akkor könnyen kihúzható.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibro Partners anál készlet" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem