Betöltés...

Vibro Man péniszköpeny

Ár: 11.770 Ft

A Vibro Man hosszabbító hüvelyt is beiktattuk az ajánlatba, mert akár 5 cm-rel megnagyobbítja a péniszt, és herékig használva jól tart a péniszen. Az urak a nagyobb férfibüszkeség mellett a herék összehúzódásának köszönhetően szilárdabb erekciót is élvezni fognak. A haladó sárkányok élvezni fogják a hüvely nagyszerű feltöltődését és a csikló stimulálását egy vibráló kiemelkedéssel, erős rezgéssel.

Nagyra értékeljük a csizma univerzális méretét , mert a kevésbé tehetséges férfiaknak és a szerencsés, nagy pénisszel rendelkezőknek egyaránt elfér. A könnyű viselet érdekében a pénisz minimális átmérője 5 cm. A huzatot 16–18 cm péniszhosszú férfiaknak ajánljuk.

A kiváló minőségű hőre lágyuló gumi (TPE / TPR) a rugalmas puha anyagok egyike, amely könnyen nyújtható, így a hüvely bármilyen péniszmérethez illeszkedik. Ráadásul a férfi büszkeségét nagyítóként fogod látni rajta. Azt tapasztaltuk, hogy a hüvely az anyag vastagsága miatt elzsibbad a makkot, így a szokásosnál hosszabb szexet élvezhet.

A csiklón lévő stimuláló kiemelkedés megrezegteti a kivehető vibrátorpatront, amelyet minivibrátorként is használhatsz mellbimbókhoz, makkokhoz, gátokhoz és más erogén zónákhoz. Egyetlen erős rezgés még a tapasztalt hölgyeket is gyors és intenzív orgazmushoz vezeti. A kazettát három LR44 elem táplálja.

A hüvelyt kicsit nehezebb feltenni a péniszre, így lehet, hogy kicsit zavar a készülék, de szerintünk még nem esett le tudós az égből és egy kis gyakorlással játékosan meg lehet birkózni a hüvelyvel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibro Man péniszköpeny" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem