Betöltés...

Black Velour neoprén bilincs

Ár: 8.995 Ft

Neoprén mandzsetta Black Velour megnyitja a kaput a BDSM-játékok világába a félénk vaníliák és a keményebb gyakorlatok rajongói számára, akik már hozzászoktak az igazi vadsághoz. Megszerettük a bilincsek hatásos matt dizájnját és minőségi, masszív kivitelezését , aminek köszönhetően az engedelmes partner nem tud könnyen kiszabadulni az élvezet képzeletbeli bilincseiből .

A bilincseket strapabíró övcsatokkal rögzítik, így szögszerűen a csuklón maradnak. Értékelni fogja a durvább fém összekötő láncot is, amelyhez pórázt vagy más bilincset rögzíthet, hogy rögzítse a lábakat. A hosszabb lánc előnye, hogy a rabszolgát az ágy fején kívül a fűtőtesthez, asztallábhoz vagy esetleg a terasz korlátjához is le lehet láncolni. A játékos szex tönkreteszi a kapcsolatot, ezért engedd szabadjára a fantáziádat, és dobd el az unalmas sztereotípiát.

A bilincsek kiváló minőségű és tartós neoprénből készülnek. A gyártó a készülék belső széleit műbőr anyaggal varrta, amely megvédi a megbilincselt partner csuklóját a zúzódásoktól és horzsolásoktól. A fém alkatrészek nem tartalmaznak nikkelt , így nem okoznak allergiás reakciót a bőrön.

Bilincs Black Velour univerzális méretet kapott, és az állítópántoknak köszönhetően könnyedén hozzáigazíthatod a karcsúbb női és vastagabb férfi csuklókhoz. Ezért nem kell törődni a megfelelő méretekkel, és mérőszalaggal a kezében rohangálni a lázadó partner után.

A készülék előnyei közé tartozik a vízálló kezelés is . Játék után egyszerűen törölje le a bilincset puha ruhával vagy nedves kozmetikai törlőkendővel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Black Velour neoprén bilincs" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem