Betöltés...

Infinite Thrill – készlet 3 segédeszközzel, lila

Ár: 24.675 Ft

Három erotikus kütyüből álló készlet Infinite Thrill lenyűgözött minket kiváló minőségű dizájnjával és kisebb méreteivel , amelyek alkalmassá teszik az első szexuális kísérletezésre és az összes erotikus zóna felfedezésére. Ezért a legnagyobb örömet okozza minden lelkes kezdőnek, aki alig várja, hogy felfedezze a test minden örömét.

Az összes kütyü kis mérete az orgazmushoz vezető izgalmas úton vezet el. Egy átlagos férfi pénisz méretű vibrátor minivibrátorral együtt különösen azoknak a nőknek fog tetszeni, akik még nem rendelkeznek erotikus eszközzel. Az anális dugó, amely majdnem akkora, mint a kisujj, minden tapasztalatlan szamarat felkészít arra a finom kalandra, amely az anális játékba való beavatás után vár rá.

A kiváló minőségű szilikon anyagból készült tapadókoronggal ellátott vibrátor rugalmasságával és erős markolatával fog elkápráztatni. A valósághű kialakítást az erek, a precíz formájú makk és a szép herék fokozzák.

Az ABS műanyag vibrátor lenyűgöz sima felületével, erős vibrációjával és alsó részének egyszerű irányíthatóságával. Csak fordítsa el a kormányt, és dorombolni kezd, mint egy elégedett macska.

A selymesen puha szilikonból készült anális dugó könnyen behelyezhető, és a sarokban lévő fülnek köszönhetően jól tart. Ezért nem csak nyomással és teltségérzettel, hanem intenzív lökésekkel is stimulálhatja a végbélnyílást.

Nyugodtan vigye be a vibrátort az anális csatlakozóval együtt a fürdőbe, és fűszerezze forró zuhanyt egy csepp élvezettel. Ha a vibrátort a csempére vagy a fürdőkádra rögzíti, élvezheti a nagyszerű kihangosítást. Ezért szabad kezeit használhatja a végbélnyílás, a csikló, a pénisz vagy a mellbimbók stimulálására. Azonban jobb, ha a játékokat vízálló vibrátorral csak a hálószobában tárolja , ahol a víz nem kerül a tömítés alá.

Készlet Infinite Thrill mi is szeretjük a szép ára miatt, ami még a diákok pénztárcáját sem üti ki.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Infinite Thrill – készlet 3 segédeszközzel, lila" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem