Betöltés...

Fleshlight Eva Lovia Sugar vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

A vad, fékezhetetlen és egészségesen magabiztos, egzotikus vonásokkal rendelkező pornószínésznő, Eva Lovia sem hiányozhat a Fleshlight Girls kollekciójából. A  jól átgondolt, négyzónás Sugar szerkezet a részletes másolattal kombinálva még a tapasztalt srácokat is meggyötri.

Bele fog szeretni a puha és lágy Superskin anyagba, amely az emberi bőrre emlékeztet. Folyamatosan fogdosni akarja majd, az ujjaival megvizsgálni a kidolgozott hüvely minden hajtását.

A zseblámpa formájú, masszív, műanyag tok jól tartható a kézben és ellenáll a legvadabb behatolásoknak is. Nincs más dolga, mint elindítani Eva egyik dögös videóját, és hagyni, hogy elragadja a szenvedélyes pillanat ereje.

A művagina érzéki, négyzónás textúrája kényezteti a férfi péniszt a makktól a gyökérig. Közvetlenül a keskeny nyíláson való behatolás után csavaros barázdák várják a férfiakat, amelyek finoman lehúzzák a fitymát és simogatják az érzékeny kantárt. Ezt követi az izgatórács, amely kíméletlenül megragadja minden férfi büszkeségét. A harmadik kamra kétsoros, kerek kiemelkedésekből álló gyűrűvel kezdődik, amely puha, nagyobb párnákká alakul át. A végén finom forgácsok váltják fel őket apró ujjbegyekkel, amelyek a legméretesebb csődörök péniszének hegyét kényeztetik. Hogy az egész stimuláció még jobb legyen, a műanyag tok alján talál egy forgószelepet, amellyel szabályozhatja a vákuumerőt a maszturbátorban.

Tetszik nekünk a teljesen vízálló kialakítás, melynek köszönhetően tesztelőink magukkal vitték a Fleshlight Eva Lovia Sugar vaginát egy wellness-üdülésre, és a maguk módján élvezték a pihenést a pezsgőfürdőben.

A másolat életnagyságának köszönhetően az uraknak olyan  élményben és érzésben lesz részük, mint az igazi Eva Loviával. A maximális élvezet érdekében javasoljuk, hogy az ágyban vagy a kanapé két matraca közé rögzítse a művaginát. A vad handsfree menet kellemes kiegészítője lesz a mindennapoknak.

A Fleshlight gyártó innovatív technológiáiról és termékei kiváló minőségéről ismert. Ezért bízhat az eszköz hosszú élettartamában és precíz kidolgozásában.

De mint minden valósághű másolatnak, ennek is valamivel magasabb az ára, amit kicsit fájlalunk. Bár tudjuk, hogy ilyen érzéki élményeket sehol máshol nem találunk, mégis jobban örülnénk egy alacsonyabb árcédulának. Ezenkívül még a vagina igényes karbantartása is zavar bennünket egy picit, alaposságot és körültekintést igényel, mert különben Eva Lovia forró málnása mohos ligetté változik. Szerencsére egy kis gyakorlással a karbantartás csak néhány extra percet vesz igénybe.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Eva Lovia Sugar vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem