Betöltés...

Vibro Bubbles vibrációs anál gyöngysor (17 cm)

Ár: 26.135 Ft

A Vibro Bubbles közepes méretű vibrációs anális labdák azoknak tetszenek, akik már kísérleteztek a fenekével és nagyobb análisra vágynak. Azonnal erős rezgéseket vettünk észre a labdákon. A készülék anális dugóként is használható, például szex közben vagy egyszerűen a lyuk kitöltésével.

Van otthon kedvenc anális csatlakozód, de szeretnél továbblépni a következő célpont felé? A Vibro Bubbles vibrációs golyókkal kiváló töltelék íze lesz, valamint csodálatosan stimulálja az análist és a prosztatát. A fenékben lévő golyók szűkítik az első lyukat a hölgyeknél, így az urak is élvezni fogják a szűkebb hüvely hatását. Őszintén teszteltük a szerszámot, és dicsérjük a nagy lábfejet, amely megkönnyíti a golyók kezelését. Ha pedig egy sétát vagy sporttevékenységet teljes análissal szeretné feldobni, szellőztesse ki a játékot kívül a rezgéssel vagy anélkül.

A puha szilikon kenés után enyhén becsúszik a fenékbe. Tesztelőink értékelték az anyag rugalmasságát és rugalmasságát is, amely alkalmazkodik az anális anatómiájához. Ez megkönnyíti a golyók behelyezését.

Az erős rezgések még a legigényesebb anális szakértőket is kielégítik. 7 vibráló program kíséri el az orgazmusos égboltba.

A golyók vízálló felülettel rendelkeznek, ezért lendítsd be őket a fürdőbe vagy a pezsgőfürdőbe, és élvezd az érzéki vízi játékokat , amelyek során lazíthatsz a következő anális tombolás előtt.

A Vibro Bubbles az egyik csendes segédeszköz, így nem ébreszti fel a gyerekeket vagy a szomszédokat szenvedélyes pillanatokban.

A játék töltése USB-kábellel történik. Ezzel pénzt és környezetet takaríthatunk meg.

Mind a négy golyó hasonló átmérőjű, és valljuk be, hogy az első golyó egy kicsit lehetne kisebb, hogy könnyebben behelyezhető legyen az eszköz a seggbe, de hisszük, hogy ennek az apró hiányosságnak ellenére nagyszerű anális játékokat fog élvezni.

A Vibro Bubbles nincs távirányítója, és ez egy kicsit kár, mert a tesztelés során rájöttünk, hogy a golyókat a hátsó lyukba bedugva kicsit nehezebb irányítani, de egy kis gyakorlással minden úgy megy, mint a vezetékeken. .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibro Bubbles vibrációs anál gyöngysor (17 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem