Betöltés...

Plus size fűző Essence of Temptation, XL

Ár: 16.730 Ft

A fekete szín elegánsnak tűnik, és minden nő természetes szépségét hangsúlyozza.
Amit szeretünk a molett Essence of Temptation Corsetben, az az okos, gombos rögzítésű levehető csészék . Nekik köszönhető, hogy a hölgyek előjáték, szex vagy sztriptíz közben provokatívan kiteszik a melleiket, és felpörgetik partnerüket.
Az aládrótozott melltartó enyhén megemeli a melleket és minden mozdulatnál szabadságot ad a nőknek, mert nem nyom sehol. Az állítható vállpántok tetszőleges hosszúságúra állíthatók, hogy ne vágjon bele a vállba.



A fűző elején szőtt díszes fűzés nőies megjelenésű. Segít vizuálisan meghosszabbítani az egész alakot, hasonlóan a csipkeszegélyekhez.
A paradicsomos harisnyakötők lehetővé teszik a nők számára, hogy testmagasságukat alakjuknak megfelelően állítsák be, és saját ízlésük szerint könnyedén rögzítsenek harisnyát.
Tesztelőink különösen elégedettek voltak a karcsúsító szabással , amely laposabbá teszi az alakot, és elrejti a pocak és a csípő tökéletlenségeit.



A modell elején található sima szatén anyag fényűző benyomást kelt, kellemesen átöleli a hajlatokat és nem karcol. A szatént csipkebetétek egészítik ki, amelyek érzékiséget adnak a fehérneműnek. A gyártó a fűző hátsó részét kampós rögzítéssel varrta áttetsző elasztikus anyagból.
A csomag tartalmaz egy csipke tangát is, amely képzeletbeli cseresznye a tortán kiegészíti a fűzőt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Plus size fűző Essence of Temptation, XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem