Betöltés...

Fleshlight Flight Pilot maszturbátor (20 cm)

Ár: 17.990 Ft

Elevenítse fel a szexet vagy a maszturbációt. Nem fog unatkozni a Fleshlight Pilottal. Mérete kisebb, mint a klasszikus Fleshlight vagináké, így magával viheti munkába, nyaralásra vagy üzleti útra. A dizájnos tok nem hasonlít egy erotikus játékra, így még ha a táskában lévő maszturbátort meg is látná valaki, semmivel sem fogja meggyanúsítani Önt. Hacsak nem egy tagja ő is a hatalmas Fleshlight közösségnek.

A Fleshlight Flight Pilot művagina a népszerű Destroya textúra kisebb változata. Kompakt mérete és 16,5 cm-es használható hossza kiválóan alkalmas a kevésbé méretes uraknak.

Nem akar majd elszakadni a rugalmas és puha Superskin anyagtól. A Fleshlight ezúttal nem a vagina bevált valósághű megjelenésére hagyatkozott, hanem valami újat próbált ki. És szerintünk ez nagyszerűen sikerült. Az átlátszó, szilikon hüvely turbinaszerű bemenettel a szó szoros értelmében beszippantja a péniszt, és spriccelésre kényszeríti.

Masszív tokkal mindent beleadhat, mert még a vad behatolásoknak is ellenáll. Uraim, próbálják meg becsúsztatni a maszturbátort két matrac közé, és éljenek át olyan érzéseket, mint az igazi nővel való szex alatt.

A nyomás szabályozásának köszönhetően az erősebbik nem képviselői élvezni fogják a nagyszerű orális szexet is. Elegendő mennyiségű, minőségi síkosító még jobban felerősíti ezeket az érzéseket.

A 16 cm-nél rövidebb péniszű férfiak általában nem használták ki teljes mértékben a klasszikus Fleshlight Originals vagy Girls sorozat teljes belső szerkezetét. De a kisebb férfiassággal rendelkező urak az utolsó milliméterig megtöltik a Fleshlight Flight Pilotot.

A kifinomult, négyzónás belső szerkezet gondoskodik a nagyszerű orgazmusról és élményről. Először egy olyan kamrával találkozik, amelynek hegyes, de lágy kiemelkedései közvetlenül a behatoló pénisz közepére mutatnak. A második kamrában élvezni fogja a szűkületet, aminek köszönhetően kellemes szorítást fog megtapasztalni. Ezt további lágy, hegyes dombocskák követik, amelyek behatoláskor meghajlanak és az őrületig ingerlik a férfi büszkeségét. Végül eléri az utolsó kamrát, ahol bordázat található, amely kellemes kontrasztot teremt a hegyes kiemelkedésekkel. A bordák gyengédebben izgatják a péniszt, így egy ideig pihenni hagyják a makkot, mielőtt a pénisz visszaindulna. A kamrák egész kombinációja elképesztő egészet alkot, mellyel az urak átadják magukat a tűzijátékszerű izgatásnak.

Ez a szerkezet nem olyan férfiaknak való, akik szeretik a hosszú maszturbációt. Ellenkezőleg, azok fogják élvezni, akik nem akarnak vacakolni vele, és inkább a gyorsmeneteket részesítik előnyben.

A Fleshlight márka a művaginák és maszturbátorok egyik neves gyártója. Ezeknek az erotikus segédeszközöknek a kidolgozott részleteit és minőségét világszerte elégedett vásárlók élvezik.

A Fleshlight Flight Pilotnak van egy hibája – méretei a kevésbé méretes uraknak megfelelőek, így nem lesz az igazi a nagy pénisszel rendelkező férfiak számára. A 16 cm-nél hosszabb péniszű önkielégítő-rajongóknak ajánljuk a fleshlight klasszikus változatait, amelyek átlagon felüli felszerelésükhöz is alkalmasak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Flight Pilot maszturbátor (20 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem