Betöltés...

Passion Noir leplezetlen body, S–M

Ár: 16.330 Ft

A csábító fekete szín tökéletessé teszi egy szenvedélyes éjszaka hangulatát. A Passion Noir fényűző bodyk a tömegcsábítás fegyverévé válnak a merész nők számára, akik nem szégyellik megmutatni partnereiknek a kísértéseiket.
Az enyhén párnázott, műbőr csontokkal ellátott csészék szilárd tartást és teltebb dekoltázst biztosítanak a melleknek. A félmelltartó érzékien feltárja a mellbimbókat , amelyek tollal való simogatásra vagy bilincsekkel akasztásra várnak.
A nők értékelni fogják az állítható vállpántokat is, amelyek szükség szerint lazíthatók vagy megfeszíthetők. A melltartó hátul klasszikus akasztókkal rögzíthető, így a mellkas kerületéhez is igazodik.



A mell alatti rafinált fűzésbe is beleszerettünk . Kihívóan és nőiesen néz ki, és a férfiakat egy lédús nő ölébe vezeti, mint egy képzeletbeli nyíl.
A kidolgozott, függőleges varratráhagyásokkal rendelkező szabást azok a hölgyek várják, akik szeretnék leplezni az apróbb hibákat és vizuálisan formálni alakjukat.
A laza ágyék orális szexet vagy erotikus eszközökkel való kötekedést tesz lehetővé. Akkor is értékelni fogja, ha egy vad gyors autót szeretne élvezni. A nőknek nem kell levetniük fehérneműjüket, és egyenesen a szenvedély örvényébe merülniük.



Megemlítjük még a fűzős bugyit, amely felhívja a figyelmet a szaftos szamárra.
A test elasztikus anyagból van varrva, így könnyen felvehető, és második bőrként tapad a domborulatokhoz.
Csak azt sajnáljuk, hogy a melltartó nem illik a kis mellű nőkhöz. Ezért a pontokat B+ csészemérettel rendelkező hölgyeknek ajánljuk.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Passion Noir leplezetlen body, S–M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem