Betöltés...

Primeros Classy – klasszikus óvszerek (3 db)

Ár: 990 Ft

A Primeros Classy sima, átlátszó, latex óvszer közepes falvastagsággal csábítja játékra azokat a párokat, akik teljes mértékben szeretnék élvezni a szex élményét, még akkor is, ha védekezést kell használniuk. A Primeros márkát Prágában Gustav Schwarzwald alapította 1909-ben, és ez a legrégebbi bejegyzett óvszermárka Európában. Az óvszert ezért mindenki szívesen választja, aki az évek és tapasztalatok által bizonyított minőséget részesíti előnyben.
Nagyra értékeljük a szélesebb anatómiai formát, amely a szilikon síkosítóval való nedvesítéssel kombinálva megkönnyíti a felhelyezést. Az óvszer nem szorít és nem csúszik le a péniszről, így csak az élményeire koncentrálhat. A gyönyörű friss illatnak köszönhetően nem fogja érezni a tipikus latex aromát, mint a konkurens cégek egyes olcsóbb termékeinél.
Az óvszer hegyén praktikus ejakulátum tartály található. Nyomja összeezt az alagutat, mielőtt feltenné a férfi büszkeségre, hogy ne maradjon levegő az óvszerben.
Örömünkre szolgál, hogy az óvszer a gyártás során 100%-ban elektronikus tesztelésen esett át. Ezért bízhat ebben az orvosi eszközben, amely megvédi Önt a család nem tervezett bővítésétől. Az óvszer egyben az egyetlen biztosítás a nemi úton terjedő betegségek ellen is, mert szex közben lefedi a péniszt.
A vegán óvszerek latex gumiból készülnek. Ez a természetes anyag a Maláj-félszigetről származik, és nem tartalmaz spermicideket, parabéneket vagy más káros anyagokat. Ráadásul a latex óvszer nem károsítja a környezetet, így akár a komposztba is dobhatja, ahol néhány hét alatt teljesen lebomlik.
A gyönyörű doboz kék-fehér címkével és egy levélkoszorú képével szintén luxusos benyomást kelt. A csomag hátulján lévő foszforeszkáló félhold világít, így sötétben is megtalálhatja az óvszert.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Primeros Classy – klasszikus óvszerek (3 db)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem