Betöltés...

Primeros Innocent – vékony óvszerek (12 db)

Ár: 2.980 Ft

A Primeros cég a legrégebbi bejegyzett óvszermárka Európában, 1909-ben alakult Prágában. A cég számára megalakulása óta fontos az orvostechnikai eszközök kategóriájába tartozó óvszerei minősége és kényelme.
A Primeros Innocent óvszer a sokféle óvszer egyike, amelyek a minőségi dizájnt, a kényelmet és a szex innovatív megközelítését testesítik meg. Az ultravékony falakon kívül, amelyeknek köszönhetően szex közben minden mozdulatot és recét érezni fog, a rózsa varázslatos illata is izgalomba hozza.
A természetes latex óvszerek speciális hengeres formájúak, hogy könnyen felvehetők és a lehető legkellemesebbek legyenek a férfiak számára. Ultravékony falaik úgy simulnak a péniszre, mint egy második bőr.



Minden Primeros óvszer vegán, mert természetes kaucsukból készült. Ez utóbbi a Maláj-félszigetről származik, ahol Klaus Richter óvszermanufaktúrája található, amely a fenntartható fejlődés szabályait kívánja követni munkájában.
A Primeros márka egyik érdekessége az a tény, hogy az összes óvszert komposztálhatja.
A Primeros Innocent óvszereken tetszik nekünk a szuper síkosításuk szilikonolajjal, amely megkönnyíti a hüvelybe vagy a fenékbe való bejutást és behatolást.



Az óvszerek minőségi előírásai közé tartozik a 100%-os elektronikus tesztelés is, ami a biztonságos használat garanciája.
Az óvszer használatánál tetszett nekünk a világító félkör, amelyet a doboz hátuljának felső szélén találunk. Éppen ezért a sátorban vagy az éjjeliszekrényen sötétben is könnyedén megtalálhatja a csomag óvszert.
A nagy, 12 db-os óvszercsomag sokáig elég. Így már nem kell mindennap hosszú sorban állnia a pénztárnál, csak azért, hogy újabb csomagot vásároljon.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Primeros Innocent – vékony óvszerek (12 db)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem