Betöltés...

Primeros Soft Glide – extra síkos óvszerek (12 db)

Ár: 2.980 Ft

A Primeros Soft Glide óvszer extra adag síkosítással gondoskodik a zökkenőmentes menetről a játszadozások során. Ezt különösen akkor fogja értékelni, ha nincs ideje alapos előjátékra.
A gyártó a speciális nedvesítés mellett az óvszer ultravékony falairól is gondoskodott, aminek köszönhetően nagyon szoros közelséget élvezhet partnerével. Ezért minden behatolást és érintést a lehető legintenzívebben fog érezni.
Minden Primeros óvszer vegán, mert természetes kaucsukból készül. Malajziai ültetvényekről származik, és a cég a kitermelés során ügyel a fenntartható fejlődésre.



Az anatómiai formának köszönhetően az óvszer könnyen felhelyezhető, nem szorít és jól tart. A csúcsában talál egy tartályt is az ejakulátum számára.
A Primeros Soft Glide óvszert a vegánok, az állatbarátok és a szenvedélyes környezetvédők is szeretni fogják. Azt kérdezi, miért? Mert a használt óvszert bedobhatja a komposztba, ahol az néhány héten belül lebomlik.



Minden óvszer 100%-ban elektronikusan tesztelt. Ezért minden helyzetben bízhat bennük.
A stílusos csomagolás hátulján egy világító félhold formájú, praktikus apróság található. Ennek köszönhetően sötétben is könnyen megtalálhatja a dobozt.
Nem fog tudni kikelni az ágyból a nagy, 12 db-os csomaggal. Ezt különösen értékelik azok a játékos párok, akik naponta többször is átadják magukat a szexnek.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Primeros Soft Glide – extra síkos óvszerek (12 db)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem