Betöltés...

Primeros Innocent – vékony óvszerek (3 db)

Ár: 1.000 Ft

A Primeros Innocent óvszer a virágzó rózsák romantikus illatával kellemesebbé teszi a szexuális játékokat. Ezért felejtse el a latex jellegzetes illatát, és engedje át magát az élvezetek illatos világának, ahol lélegzetelállító orgazmusok és partnere meleg karjai várják.
Az ultravékony falaknak köszönhetően szex közben élvezheti a közelséget, és azt az intenzív érzést, amikor a nő ölébe vagy fenekébe hatol.



Az óvszer a Maláj-félszigetről származó természetes latexből készül. Ezen található Klaus Richter óvszergyára, amely tiszteletben tartja a fenntartható fejlődés szabályait.
Az óvszer vegán, és szex után bedobhatja a komposztba, ahol természetes összetételének köszönhetően tökéletesen lebomlik.
Az anatómiai formának és a szilikonolajjal való kiváló síkosításnak köszönhetően az óvszer könnyen felhelyezhető, jól tart, és megkönnyíti a hüvelybe és az análisba való behatolást.



A Primeros a legrégebbi bejegyzett óvszer márka Európában, gyökerei 1909-ig nyúlnak vissza, amikor Gustav Schwarzwald Prágában megalapította. Az évek során a cég rengeteg tapasztalatot halmozott fel. Minden óvszert 100%-ban elektronikusan tesztelnek, hogy Ön a lehető legnagyobb mértékben megbízhasson bennük, és csatlakozhasson az elégedett vásárlók sorához.
Hátul, a nyílásnál egy világító félhold található, aminek köszönhetően sötétben is észrevehető az óvszerdoboz.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Primeros Innocent – vékony óvszerek (3 db)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem