Betöltés...

Primeros Soft Glide – extra síkos óvszerek (3 db)

Ár: 1.000 Ft

A Primeros Soft Glide óvszereket extra adag síkosítóval értékelni fogja, ha siet, valamint bonyolultabb élethelyzetekben, mint például terhesség, szülés utáni időszak vagy menopauza, amikor a nők a hormonális változások miatt nem rendelkeznek elegendő természetes nedvességgel.
Sok férfi és nő nem akar óvszert használni, mert ez a férfivédelem elrontja szexuális élményeiket. A Primeros Soft Glide óvszerek azonban ultravékony falakkal rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően ugyanolyan intenzív érzéseket élvezhet a szex során, mintha nem viselne óvszert.



Tetszik nekünk, hogy a Primeros óvszerek természetes latexből készülnek, ami biztosítja, hogy vegánok. A cég ezt a gumit malajziai ültetvényeken takarítja be, ahol a manufaktúrája található, amely a kitermelés során odafigyel a fenntartható fejlődésre.
A hengeres formának köszönhetően az óvszer könnyen felhelyezhető, nem szorít és jól tart. A hegyben talál egy tartályt is az ejakulátum számára.
Az óvszer természetes összetételének köszönhetően biológiailag lebomlik. Ezért szex után dobja az óvszert a komposztba, ahol az néhány héten belül teljesen komposztálódik.



Minden óvszer 100%-ban elektronikus teszten megy keresztül, amely ellenőrzi annak rugalmasságát és tartósságát.   Ezért bízhat a Primeros márkában, ha szexről van szó.
Nagyra értékeljük, hogy a foszforeszkáló félhold a csomagolás hátoldalán világít. Sötétben is könnyen megtalálhatja a dobozt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Primeros Soft Glide – extra síkos óvszerek (3 db)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem