Betöltés...

Smooth Fantasy vibrációs análdugó, nagy

Ár: 29.395 Ft

Az ultrasima szilikonból készült vibrációs anális dugó Smooth Fantasy nagyszerű anatómiai formájával szerelmes lesz az análisba. Két méretben is elragadtattuk a dizájnt, melyből a közepesen haladó kezdők és a tapasztalt elemzők egyaránt válogathatnak. Erős vibráció gyakran nem látható egy ilyen kis készüléknél. 7 vibrációs programban gyönyörködhetsz benne, mellyel egész este táncolsz.

Két gombostűméret kétféle ember számára – női és férfi vagy kezdő és haladó, vagy csak azoknak, akik kisebb mérettel kezdik, és az idő visszatér egy nagyobbra.

Szeretjük a tű nagyszerű anatómiai formáját. Hosszú, lassan táguló hegye megkönnyíti a behelyezést, mivel az anális lassan nyílik. Egy csepp zselével vajként csúszik beléd. A behelyezést a selymesen sima szilikon is megkönnyíti, amelyből a Smooth Fantasy vibrációs anális dugó készül.

A fenekét intenzív rezgések kényeztetik, 7 vibrációs programra osztva, amelyek átitatják az anális falakat. A csap durva rezgései mélyen behatolnak a testbe. Tehát ha egy nő egy csapot szúr a fenekébe, partnere rezgéseket fog érezni a hímtagján szex közben. A gombostűvel való szex így egy felejthetetlen utazássá válik, tele orgazmushullámokkal. De a fogasnak nem csak a végbélnyílást kell irritálnia. Kipróbáltuk, hogy alkalmas minivibrátornak a csiklóhoz vagy a mellbimbókhoz is.

A Smooth Fantasy csap vízállóságának köszönhetően belelendülhetsz vele a kádba. Tehát dobd le a korlátokat, és csomagolj magaddal egy wellness gombostűt, mert egy ilyen gombostűvel forgó örvény az élvezet bugyborékoló üstjévé változik.

A vibráló anális dugó Smooth Fantasy egy csendes társ. Így sétálhat vagy vásárolhat vele. Senki nem tud semmit.

Nagyra értékeljük a praktikus USB-töltést, amely kíméli a környezetet és a pénztárcát. Így nem dob ki több száz koronát az eldobható elemekért, hanem idővel vesz egy másik játékot. És kifizetődik.

De a végén megemlítjük, hogy néhány rezgésmód túl erősnek tűnik számunkra. Lehet, hogy nem érzik jól magukat valakivel, mert elzsibbadhatnak. De minden attól függ, mennyire vagy érzékeny.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Smooth Fantasy vibrációs análdugó, nagy" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem