Betöltés...

Glow Night análdugó, kicsi

Ár: 11.300 Ft

Az Elephantban szeretünk játszani a hőmérséklettel , ezért szívesen próbálunk ki új, a piacon kapható üveg segédeszközöket, amelyek érdekes örömöt okoznának számunkra. De nem mindig vagyunk elégedettek velük. A két méretben kapható Glow Night anális dugó első bemutatása után azonban tudtuk, hogy nagyszerű. Szeretjük a telt formáit, mellyel megtöltheti az anált kezdőknek és haladóknak az anális gyakorlatok szerelmesei számára. A készülék belsejében lévő szuper lumineszcens részecskék , amelyek világítanak, ha világítanak, szuper jó dolog.

Ha a szexuális élvezeteket részesíti előnyben egy szörnyeteg vagy este közben, akkor értékelni fogja a gombostű azon képességét, hogy világít a sötétben. Egy izzó segédeszköz látványa, amely lassan eltűnik az áhított análisban, felforrósít.

A Glow Night anális dugó keskeny hegyével fog tetszeni, ami megkönnyíti a behelyezését. De a legnagyobb előnye a telt formája, amivel maximálisan megtöltöd a feneked. A szoros tömés megnyomja az érzékeny végbélfalakat. Ez intenzív gyönyört fog okozni, amely áthatol az egész testedre.

Abban a pillanatban beleszeret a tű üveg anyagába, amikor átadja magát a hőmérsékleti játékoknak. Próbálja meg először meleg vízben felmelegíteni az anális dugót, majd körözze meg a feneke körül. Gyorsan ellazul, és vágyik a behatolásra. De nem olyan gyorsan. Mielőtt ezt megtenné, próbálja meg gyorsan lehűteni a tűt jeges vízben , majd dugja be a buzgó seggébe. A dermesztő élvezet elnyeli elméjét, és testén minden szőrszál éber lesz.

Az üveg praktikus tulajdonságai közé tartozik a vízzárósága. A Glow Night gombostűvel ezért élvezheti a fürdőt és a medencét. Csak ügyeljen arra, hogy a fogas ne essen ki a kezéből. Könnyen lesüllyedne a fenékre, ahol már nem kell megtalálnia.

Két gombostűméret fog örömet szerezni kezdőknek, tapasztalt és játékos pároknak. Először kaphat kisebb méretet, és idővel nagyobbat. Vagy azonnal szerezzen be mindkettőtöket, hogy Ön és partnere is kitalálja a saját nemét, mert az anális dugók előnyei közé tartozik a szűkebb hüvely hatása is. Nincs más dolgod, mint bedugni az anális dugót a fenekedbe, és a férfi szoros szorítást érez a hüvelyizmokon, amint behatol a lédús ölébe. Az orgazmus egy pillanat alatt megjelenik mindkét partnerben.

Sajnos az üvegnek van egy negatív tulajdonsága is, ez pedig a nagyobb súlya. Ezért érezheti, hogy a fogas megpróbál kicsúszni, de pufók formájának köszönhetően nem fog működni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Glow Night análdugó, kicsi" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem