Betöltés...

Fleshlight Stoya Destroya vagina (25 cm)

Ár: 28.990 Ft

Az egyéni játékok és a közös pillanatok Stoyával minden nap kedvenc percei lesznek. A még jobb élmény érdekében indítsa el az egyik filmjét, hogy ez a sárkány megmutassa, mi minden lakozik benne. A másolata az egyik legkelendőbb Fleshlight művagina, és ezen egyáltalán nem lepődünk meg. Egy ilyen karizmatikus szexi vadóc mindenkit elvarázsol.

Az egyedi, puha és selymes Superskin anyag, amelyet a gyártó szabadalmaztatott, elkápráztatja Önt azzal a hitelességgel, amellyel utánozza az emberi bőrt. Tetszik nekünk a másolat kifinomult dizájnja, amely fokozza a maszturbációs élményt.

Az erős és különösen tartós, műanyag tok ellenáll a keményebb bánásmódnak. Ezért Ön és Stoya kipróbálhatja az igazi, korlátlan és vad kéjmenetet.

A hüvely négykamrás belső szerkezete már ránézésre is izgatóan néz ki. Közvetlenül a résen való behatolás után egy keskeny ösvény, lágy dudorokkal várja a férfit, amelyen keresztül a makknak át kell jutnia a második kamrába. Ott a péniszt jellegzetes bogyók izgatják, amelyek kis habcsókokra emlékeztetnek minket. A szűk átjárón keresztül a pénisz a hüvely harmadik részébe kerül, ahol kis polipcsápokra emlékeztető, jellegzetes barázdák támadják meg. De ez nem ér véget ezzel a stimulációs tűzijátékkal. Végül a férfi büszkesége utat tör magának a finom bordákhoz, amelyek rakétaként lövik ki az urakat az orgazmikus űrbe.

Nagyszerű funkció a forgószelep is, amely az önkielégítő alján található. A vákuum szabályozására szolgál a művaginában.

Azt találtuk, hogy a Fleshlight Stoya Destroya vagina modell jobban megfelel azoknak a férfiaknak, akik szeretik a gyors és erős orgazmust. Más, kevésbé agresszív hüvelyű textúrák alkalmasak a hosszú és lassú pénisz stimulálására, amellyel a férfiak edzhetik a szex közbeni állóképességüket.

A teljesen vízálló kialakítás forró fürdővel, izgalmas pezsgőfürdővel vagy zuhannyal is bővíti a használati lehetőségeket. A vízi játékok Stoyával felejthetetlen élményt jelentenek.

A művagina életnagysága fokozza az önkielégítés élményét, és a párjával együtt egy vad hármasban részesülhetnek, mely során senkinek nem kell féltékenykednie senkire.

A bevált Fleshlight márka az egyik piacvezető az erotikus eszközök terén. Ezért bízhat a minőségi kivitelezésben és a felhasznált anyagok tartósságában.

Sajnos a minőség fizetni kell. Ezért ennek a szépségnek az ára viszonylag magas. De úgy gondoljuk, hogy a gyönyör pillanatai ezt megérik.

Apró hátránya a kicsit igényesebb karbantartás is, amikor a Fleshlight csaját kényeztetnie, fertőtlenítenie, púdereznie kell, de kis gyakorlással pár perc alatt megoldhatja.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Stoya Destroya vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem