Betöltés...

Szilikon vibrátor Black Trinity (22 cm)

Ár: 41.855 Ft

Rengeteg olyan nő van, aki szó szerint nem tud betelni a csikló-, a hüvely- és az anális stimulációval egyszerre. Éppen ezért csodálkozunk, hogy milyen kevés hármas vibrátor van a piacon. Több tucat modell tesztelése után egy szilikon vibrátort is beiktattunk a menübe Vibrátor Black Trinity , amely szuper méretekkel, rugalmas kiemelkedésekkel és három erőteljes vibrációs motorral rendelkezik. A kimerítő multi-orgazmus ezért az igényes kezdők és a tapasztalt sárkányok is elérhetik.

Első pillantásra a vibrátor egy háromkarú gyertyatartót, esetleg egy háromágúat idéz . Fő, hüvelyi része a vibrátor enyhén ívelt hegyének felső oldalán található speciális lüktető pontjával izgatott minket . Ennek köszönhetően pontosan megcélozhatja az A vagy G pontot (a behelyezési mélységtől függően) a készülékkel, és egy erőteljes lüktetéssel kényezteti a nő ölét, amely szó szerint kiüti az erőteljes hüvelyi orgazmust erről a két érzékeny helyről. Szeretjük a vibrátor meglehetősen rugalmas kialakítását is, amely játékosan alkalmazkodik a test egyedi íveihez bármilyen helyzetben.

Imádni fogod az aranyos nyuszi formájú, pufók csikló dudort a két szem és a pofa imádnivaló részletei miatt, amelyek a fülekkel együtt kiemelik a dudor nyúl dizájnját. Rugalmasságának köszönhetően könnyen eléri a csiklót, amit a vibráló lüktető rezgések segítségével intenzív élvezetnek hódol.

A vibrátor legrugalmasabb része az anális golyók , amelyeket kikapcsolva hagyhatsz, és lazán a felek közé helyezve, amikor stimulálod az öled. Az anális stimuláció szerelmesei értékelni fogják a hat golyó fokozatos megnagyobbodását , ami megkönnyíti a behelyezést a seggbe, és irritálja az érzékeny végbélnyílást, amint behelyezik.

A kiváló minőségű és selymesen sima tapintású szilikon az egyik legjobb anyag az erotikus segédanyagokhoz, mert nem porózus felületének köszönhetően nem tartja vissza a szennyeződéseket, így könnyen tisztítható.

Az erős rezgéseket három egymástól függetlenül szabályozott vibrációs motor biztosítja. Mindegyik 10 vibrációs programot kínál (összesen 30 üzemmódot) , amelyeket tetszés szerint kombinálhat, és a gyártó szerint akár 1000 különböző vibrációs beállítást is elérhet.

Nagyra értékeljük a készülék vízállóságát és csendes kialakítását is. A tesztelés során a G-pont pulzátor tűnt a leghangosabbnak mindhárom nyúlvány közül, de használat közben el van rejtve és elnémul egy nő felforrósodott ölében. Tűzbe tesszük tehát a csomagtartót, hogy a panellakások papírfalai se fedjék fel vibrátorral izgalmas pillanataidat.

Végül kiemeljük a modern mágneses USB töltést, aminek köszönhetően körülbelül 3 óra alatt töltheted újra a készüléket. Ezért nem kell állandóan a zsebében hordania a ceruzaelemeket.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Szilikon vibrátor Black Trinity (22 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem