Betöltés...

Heavy Balls análgyöngysor (13,3 cm)

Ár: 4.875 Ft

A Heavy Balls anális labdák kellemesen kitöltik a fenekét, és kisebb méretükkel még a kezdőknek is tetszeni fognak. A meg nem csókolt újoncok a labdák behelyezése előtt széttárhatják a feneküket az ujjaikkal, és így felkészíthetik a további játékokra. Ezek a golyók anális csatlakozóként is szolgálnak, így két kütyü élvezhető egyben.

A lekerekített forma megkönnyíti a játék behelyezését a hátsó ajtóba. Ügyeljen arra, hogy elegendő anális síkosító gélt használjon, hogy teljes mértékben élvezze a segged lassú nyújtását.

Már az első érintésre beleszeretsz a puha szilikon anyagba. A golyók rugalmas testűek , így könnyen alkalmazkodnak a test anatómiájához, és kényelmesen masszírozhatod az anális és a prosztata minden érzékeny pontját.

A belső súly biztosítja, hogy minden mozdulatnál érezhető legyen a segítség. Tesztelőink hüvelyi súlyzóként is használják a labdákat, és rendszeresen erősítik a medencefenék izmait.

A vízálló kezelésnek köszönhetően a fürdőben vagy a medencében is nagyszerű orgazmust fogsz átélni. Vagy vigye Heavy Balls-t a zuhany alá, és élvezze a reggeli zuhanyozást.

A széles sarok megkönnyíti a készülék hordozását, sőt ha a golyók ki is csúszhatnak a fenékből vagy a hüvelyből, nem kell mást tenni, mint visszacsúsztatni őket, és folytathatjuk a sétát vagy az érzéki partnerjátékokat.

Azt tapasztaltuk, hogy a finom szilikon anyaghoz por és szennyeződés tapad. De csak annyit kell tennie, hogy folyó víz alatt öblítse le a játékot, és olyan tiszta lesz, mint az alabástrom.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Heavy Balls análgyöngysor (13,3 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem