Betöltés...

Péniszköpenyek Sexplosion – készlet 6 segédeszközzel

Ár: 4.940 Ft

Aki játszik – nem rosszalkodik. És hogy valóban nyerhessen a közös játékokon, beiktattuk a kínálatba a Sexplosion péniszköpenyeket, amelyekkel kezdők és gyakorlott játékosok egyaránt jól szórakoznak.

Összesen 6 köpenyt váltogathat kiemelkedésekkel az intenzívebb szexuális stimuláció érdekében, aktuális hangulatának vagy személyes preferenciáinak megfelelően. A jelentős kiemelkedések különösen a nőknek tetszenek, akik új érzéseket élnek át velük a behatolás során. Az urak viszont értékelni fogják a szoros fogást a köpenyben, amitől a péniszük jobban megduzzad, mint bármelyik erekciós gyűrűben.

A rugalmas, zselés anyagnak és a hengeres formának köszönhetően a Sexplosion köpenyek jól felhelyezhetőek és tökéletesen illeszkednek. Ujjköpenyként is beváltak számunkra a játékok során.

A péniszköpenyek teljesen vízállóak, így zuhanyozás közben, pezsgőfürdőben vagy akár esőben is szórakozhat velük.

Az okosan megválasztott átlátszó szín összeolvad a bőr színével. Az urak megpróbálhatják meglepni párjukat, aki csak akkor veszi észre a titkukat, amikor megérzik belül a kéjt.

Csak egy kicsit sajnáljuk, hogy a köpeny nem megfelelő a szélesebb péniszátmérőjű férfiaknak, mert ilyenkor fennáll a veszélye, hogy kellemetlen szorítást és a hímvessző vérkeringésének csökkénését tapasztalja.

A szépség apró hibája a pókháló formájú, apró gyártási hibák és az is, hogy az anyag idővel magához tapad, ezzel így kissé eltorzítja a köpeny hengeres formáját. Szerencsére ez nem befolyásolja a segédeszköz működését.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Péniszköpenyek Sexplosion – készlet 6 segédeszközzel" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem