Betöltés...

Tie Me Down kötöző készlet

Ár: 30.130 Ft

A kötöző készlet Tie Me Down a piros-fekete brokát dizájnnal azért tetszik nekünk, mert a kéz- és lábbilincs illik egymáshoz, és titokzatos, majdnem romantikus útmutatóként szolgál az úton a szabadság határain túlra. Kialakítása az esztétikát és a funkcionalitást egyformán célozza meg. Emiatt a készlet szinte minden BDSM-kalandozót vonz a kezdőktől a könnyű BDSM-rajongókig. Ellenkezőleg, aki szereti az igazán kemény játékokat, annak körül kell néznie egy kicsit ellenállóbb bilincs után.

A levehető kéz- és lábbilincsek a középső szíjhoz vannak rögzítve, így könnyen eltávolíthatók és külön-külön használhatók anélkül, hogy az ágyon kellene raboskodnia. A bilincs egyszerű és mégis célszerű tépőzáras rögzítéssel hívja fel magára a figyelmet. Ennek további előnye a meghúzási vagy lazítási lehetőségek széles skálája. A bilincs így jól illeszkedik a nő keskeny kezéhez vagy lábához, éppen úgy, mint egy nagy, fiú mancshoz.

Állíthatóságának köszönhetően a középső szíj, amely a matrac alá való, pontosan az Ön ágyához igazítható. Ráadásul játék után nem kell levennie a segédeszközt az ágyról, mert nem lesz útban. Ez még egyszerűbbé teszi a bondage készlet használatát. Egyszerűen rejtse el a kiálló bilincseket az ágyrács és a matrac közé vagy a paplan alá, ahol nem látszanak.

A kellemes, enyhén párnázott bilincs anyaga finom bársonycsókkal kényezteti bőrét, mely puha hófúvásként hat a bőrre.

Első pillantásra a bondage készlet fényűző dizájnja telitalálat lesz, ha érzéki ajándékot keres az izgalommal és feszültséggel teli pillanatokra.

A könnyű kezelhetőséget is dicsérjük, mivel csak néhány percbe telt, amíg a pántokat beállítottuk és a matrac alá tettük. A szíjak teljes előkészítése és az ágy alá rögzítése könnyedén, egy pillanatok alatt megtörtént, amit a párunk időközben a zuhany alatt töltött.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tie Me Down kötöző készlet" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem