Betöltés...

Sassy Aquamarine szilikon vibrátor (19,7 cm)

Ár: 27.835 Ft

Luxus Sassy Aquamarine vibrátor ívelt fix hegyével a G-pontunk ugratásához   lenyűgözött az erős vibráció terhelése és a 15 különböző vibrációs program kínálata. Elképesztően rugalmas testű vibrátort kereső hölgyek, de   éppen ellenkezőleg, a szerkentyű örömet okoz Wavy Vibes. Ez a tanúsított modell intenzíven keringeti a hüvelyt a hüvely bejáratától a méhnyakig kiemelkedő bordáival , és minden helyzetben alkalmazkodik a női anatómiához. A csomagban egy praktikus játéktáskát is találsz a tároláshoz ajándékba . A Wavy Vibes modellt a vízálló felületet kedvelő hölgyek is szívesen látják majd.

A kifejezett görbület tökéletes a G-pont stimulálására, a hüvelyi orgazmusok szerelmesei és a kezdők, akik még keresik az örömpontjukat, hasznosnak találják.

Selymesen puha szilikon csábító tapintású. Nem akarod elengedni a vibrátort. A szilikon anyag hipoallergén és nem porózus tulajdonságai miatt is tetszeni fog.

Az orgazmus élvezetéről erős rezgések gondoskodnak, melyeket 15 program segítségével a legerősebbekig növelhetsz, amitől bizseregni fog a kezed.

Vibrátor Sassy Aquamarine csak vízálló. Ez azt jelenti, hogy csak folyó víz alatt moshatja. Egy másik partnert kell meghívnia a vízi játékokra. Sassy csak szárazföldön tud orgazmust elérni.

A hangtalan kialakításnak köszönhetően minden zárt ajtó mögött vadul rohangálhat a vibrátorral. A szomszédok és a szobatársak semmit sem fognak tudni a doromboló szépségedről.

Az USB töltéssel a vibrátort bármikor újratöltheti laptopján keresztül. Talán még Skype-on keresztüli munkahelyi hívás közben is.

A vibrátor alsó részén található vezérlőgomb kristály formájában kiemeli az egész vibrátor elegáns megjelenését. Az utasbiztosításként funkcionáló, úgynevezett Travel Lock funkció is praktikus kütyü. Egyszerűen fogalmazva, utazás közben lezárja a vibrátort , így elkerülheti a bosszantó rezgéseket a repülőtéri ellenőrzés során.

Kisebb hátránynak tartjuk a nem szokványos vezérlését. Megszoktuk, hogy a legtöbb vibrátort hosszan lenyomva kapcsolják be, majd rövid gombnyomással váltanak a programok. Vibrátor Sassy Aquamarine de ennek pont az ellenkezője van. Így ha már van otthon vibrációs készülék, akkor kicsit más vezérlést kell szoktatni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Sassy Aquamarine szilikon vibrátor (19,7 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem