Betöltés...

Lovense - Hush okos análdugó 38 mm

Ár: 79.890 Ft

A Lovense Hush egy forradalmi, okostelefonnal vezérelhető análdugó, amely új szintre emeli a szexuális játékokat, legyen szó szóló kalandokról, diszkrét nyilvános helyzetekről vagy hosszú távú kapcsolatok intim pillanatairól. 38 mm átmérőjű, ez a készülék kifejezetten a kényelem és az élvezet maximalizálására tervezett, erőteljes, de mégis csendes motorral, amely tökéletesen alkalmazkodik a nyilvános játékhoz.


A Hush számos innovatív funkciót kínál:



Közeli Vezérlés: Tapintásra és csúsztatásra reagáló vezérlőfelület teszi lehetővé az intuitív szólójátékot vagy az előjátékot partnereddel.
Távolsági Vezérlés: Az alkalmazás segítségével partnered bármely távolságból átveheti az irányítást, így közelebb hozva titeket, akár a világ két különböző pontján is.
Korlátlan Minták: Szabadon létrehozhatsz, letölthetsz, és megoszthatsz egyedi rezgésmintákat, így mindig új stimulációt nyújtva.
Zenealapú Rezgések: Szinkronizáld a kedvenc zenéidhez, hogy a ritmusokhoz igazodva rezegjen.
Hangaktivált Mód: Az okostelefon mikrofonját használva a körülötted lévő hangok alapján rezeg, így egyedi élményt nyújtva.
Kényelmes és Biztonságos Kialakítás: A spirálokkal ellátott nyak megkönnyíti a síkosító megtartását és az eszköz eltávolítását, miközben a teljesen optimalizált design biztosítja a hosszabb ideig tartó kényelmes viselést.


A Lovense Hush az első bluetooth análdugó a piacon, amely valóban hosszú távú, élő vezérlést kínál, így a kapcsolatotok új és izgalmas módon mélyíthetitek el. Az erős, mégis szinte néma működésű motorral felszerelt Hush tökéletes választás azok számára, akik diszkréten, mégis intenzíven szeretnének élvezni.


Merülj el a Hush által kínált végtelen lehetőségekben, és fedezd fel a szexuális játékok új dimenzióit, akár közelről, akár távolról szeretnéd irányítani az élvezeteket.


 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Lovense - Hush okos análdugó 38 mm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem