Betöltés...

The Cowgirl - nyereg, szilikon tartozék

Ár: 32.390 Ft

A The Cowgirl Bareback tartozék egy kifinomult és magas minőségű kiegészítő, amelyet kifejezetten a The Cowgirl termékcsaládhoz terveztek. Ez a tartozék szilikonból készült, ami biztosítja a tartósságot, a könnyű tisztíthatóságot és a testbarát használatot. A sima és rugalmas felület kényelmes érzetet nyújt, miközben a formatervezése a maximális élvezet érdekében lett kialakítva.


A Bareback tartozék ideális választás azok számára, akik egy új szintre szeretnék emelni a The Cowgirl használatát, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy személyre szabottan alakíthassa a kényelmet és az élvezetet. A szilikon anyagnak köszönhetően könnyen tisztítható, így higiénikus használatot biztosít minden egyes alkalommal.


Ez a tartozék tökéletes kiegészítője a The Cowgirl termékcsaládnak, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy különböző érzésekkel kísérletezzenek, fokozva ezzel a szexuális élményt. A Bareback Szilikon Tartozék azoknak ajánlott, akik egy magas minőségű, testbarát és könnyen tisztítható kiegészítőt keresnek a The Cowgirl eszközükhöz.


Jellemzők:



Anyag: Magas minőségű szilikon
Könnyen tisztítható és higiénikus
Rugalmas és kényelmes felület
Testbarát használat
Kompatibilis a The Cowgirl termékcsaláddal


Bővítsd a kollekciódat és a The Cowgirl élményt ezzel a kiváló minőségű Bareback Szilikon Tartozékkal, amely új dimenziókat nyit meg a szexuális élvezetek terén.

 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "The Cowgirl - nyereg, szilikon tartozék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem