Betöltés...

The Cowgirl - Lone Ranger szilikon tartozék

Ár: 48.190 Ft

A The Cowgirl - Lone Ranger szilikon tartozék egy különlegesen tervezett kiegészítő, amely kifejezetten a The Cowgirl prémium szexgép számára készült. Ez a magas minőségű, testbarát szilikonból készült tartozék ideális választás azok számára, akik egyedülálló és intenzív élményre vágynak. A Lone Ranger tartozék a magányos hősök inspirálta dizájnnal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a The Cowgirl géphez, így egy új szintre emelve a szexuális élvezeteket.


Ez a tartozék különleges formájával és textúrájával kiemelkedik, amely célzott stimulációt biztosít, legyen szó akár belső, akár külső használatról. A Lone Ranger egyedülálló kialakítása lehetővé teszi, hogy minden felhasználó megtalálja a számára leginkább élvezetes pozíciót és stimulációs módot, így maximális élvezetet garantálva.


A tartozék könnyen tisztítható és higiénikus, így hosszú távon is biztonságosan használható. A Lone Ranger szilikon tartozék kompatibilis a The Cowgirl prémium szexgéppel, könnyedén csatlakoztatható, így a felhasználók gyorsan és egyszerűen változtathatják meg az élményt a különböző játékok során.


Főbb jellemzők:



Kiváló minőségű, testbarát szilikon anyag
Egyedülálló és célzott stimulációt biztosító dizájn
Könnyen tisztítható és higiénikus
Kompatibilis a The Cowgirl prémium szexgéppel
Ideális választás a szexuális kísérletezéshez és felfedezéshez


Engedd, hogy a Lone Ranger szilikon tartozék elkalauzoljon egy vadonatúj kalandra, és fedezd fel a szexuális örömök új dimenzióit.


 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "The Cowgirl - Lone Ranger szilikon tartozék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem