Betöltés...

BULL BLOOD - 60 DB

Ár: 12.439 Ft

BULLBLOOD BY XXL POWERING

Ha meglévő merevedési problémáira keresi a lehető legjobb megoldást, miközben fontos Önnek, hogy kizárólag biztonságos forrásból származó és minél természetesebb készítményeket alkalmazzon, a BullBlood potencianövelő kapszulában megtalálhatja számításait. 


Szabaduljon meg a merevedési gondok okozta kínos pillanatoktól! Ne stresszeljen tovább azon, hogy vajon milyen teljesítményt nyújt majd a következő erotikával fűtött alkalommal... 


Az XXL Powering által fejlesztett Bull Blood egy olyan minőségi, megbízható potencianövelő készítmény, mely természetes hatóanyagokkal segít, hogy mindig kiegyensúlyozott és kielégítő szexuális teljesítményt nyújthasson.


A Bull Blood potencianövelő alkalmazása kúraszerűen történik, ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy naponta 2 kapszulát kell elfogyasztania a kívánt hatás eléréséhez. 



De mi is az a hatás, amit a Bull Blood kapszulát alkalmazva megtapasztalhat? 



megbízható, kiszámítható szexuális teljesítmény a nap során bármikor
a korábbinál akár hosszabban is fennálló erekció a hosszabb, teljesebb együttlétekért
fokozottabb lehet szexuális vágya, megnövekedhet libidója
fokozottabb lehet teljesítőképessége
gyorsabb lehet az együttlétek utáni regeneráció, azaz hamarabb készen állhat majd a következő menetre
visszanyerheti természetes önbizalmát, megnyerő szexuális kisugárzását
A Bull Blood potencianövelő gyógynövényi hatóanyagainak köszönheti merevedésre gyakorolt pozitív hatásait.
Hatóanyagai között megtalálhatók: Porított Észak-Amerikai golgotavirág levél kivonat (Passiflora incarnata), Porított Fűrészpálma gyümölcs kivonat (Serenoa repen), L-arginin, Díszgalagonyabogyó kivonat (Crataegus laevigata), Koreai ginzenggyökér kivonat (Panax ginseng), Méhpempő kivonat, Japán som gyümölcs kivonat (Cornus officinalis), B6 vitamin, Folsav.
Mivel gyógyszer hatóanyagoktól mentes, így alkalmazása biztonságos, a vásárlói visszajelzések alapján kellemetlen mellékhatások nem jelentkeznek a kapszulák szedése során. 


A pozitív hatások eléréséhez kúraszerű alkalmazásra van szükség. A kúrában 3 havonta érdemes kisebb szünetet tartani. A pozitív hatások a kapszulák szedésének szüneteltetése alatt is fennmaradnak.  
Gyógyítanak az oldalon található termékek?
Az általunk forgalmazott termékek NEM gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend helyett alkalmazni őket. A BullBlood by XXL Powering potencianövelő, vágyfokozó hatása sem orvosilag, sem klinikailag nem igazolt. A termékleírás csupán feltételezi, nem kijelenti a potencianövelő, vágyfokozó hatást.

 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "BULL BLOOD - 60 DB" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem