Betöltés...

TORNADO+ POTENCINAÖVELŐ KAPSZULA FÉRFIAKNAK 2DB

Ár: 4.990 Ft

Tornado potencianövelő

Merevedési problémái kellemetlen helyzetbe hozzák? Erekciója nem a megszokott keménységű? Úgy érzi már párkapcsolatára is hatással lehet? Extra erős serkentőt keres, amely a libidóját is felpörgeti?


 





A Tornado tablettái segítséget nyújthatnak, hogy ismét lenyűgöző teljesítményéhez kétség se férjen. A gondosan összeválogatott gyógynövényeknek köszönhetően a legerősebbnek mondott potencianövelő, amely megoldás lehet a gyengélkedő erekcióra és akár több napon keresztül is kifejtheti hatását. Ha szeretné fokozni szexuális teljesítményét, hosszabb együttléteket tervez, akár többször is egymás után, akkor megtalálta a megfelelő készítményt. Javíthatja közérzetét és segíthet a korai ejakuláció problémák helyreállításában is. A szexuális aktusának ideje alatt nem kell többé rettegnie, hogy túl hamar ér véget, vagy útközben kicsit lankad a figyelme. Teljesen legális, növényi alkotóelemekkel, mellékhatásoktól mentes termék, amely extra erős erekciót biztosíthat biztonságosan.


 





Alkalmi merevedési zavarok hátterében nem mindig szervi eredetű problémák állhatnak, amennyiben nem rendszeres és ismétlődő a kellemetlenség. A megfelelő erekció hátráltató tényező lehet a szexuális együttlétben, ami kihatással lehet kapcsolatára is. Az időszakos problémák hátterében sokszor tudattalan lelki okok állhatnak. A napi rohanás, a stressz, a teljesítménykényszer, a szorongás és a fáradság is kihatással lehet a libidó csökkenésére. Sok esetben az erekció nem megfelelő működése miatt csorbulhat az önbizalom és egyre görcsösebbé válhat az eredménytelenségtől, ami csak tovább fokozhatja a folyamatot.


 





A Tornado tabletták 100%-ban növényi összetételének jóvoltából újra élesztheti férfiasságát káros mellékhatások nélkül. Tiltott, illegális összetevőktől mentes élvezet lehet az Öné. Gyors hatása akár a bevételt követően fél órával jelentkezhet. Merevebb pénisze egy hosszan tartó, teljesebb szexuális élményt varázsolhat a hétköznapokba.


 


 





Hogyan lehet ennyire hatékony?

 





Kizárólag növények alkotta termék már több éve bizonyítja hatását. A hozzávalók összeállításának köszönhetően a kapszulák jobb szexuális teljesítményt és állóképességet nyújthatnak. A termék mentális és fizikai élénkítő, ami által az aktus sokkal hosszabbá és kielégítőbbé válhat.


 





Az egyik ilyen, a ginzeng gyökér kivonat, ami immunerősítő hatással bírhat. Fokozhatja a libidót, serkentheti az erekciót. Hangulat javító lehet, segíthet a fáradság, stressz okozta kimerültség ellen.


 





A másik összetevő a rózsagyökér kivonat, amely segíthet egyensúlyba hozni a szervezetet a testi és szellemi megterhelés okozta káros hatások miatt. Védheti az immunrendszert a stressz okozta sérülésektől. Nagy antioxidáns tartalmának köszönhetően javíthatja a teljesítményképességet. Növelheti a szexuális energiát. Javíthatja az általános közérzetet.


 





A harmadik hozzávaló, az L-arginin, ami enyhíthet a szorongáson, javíthatja a vérkeringést és a hormonháztartást egyensúlyban tarthatja. Segítségre lehet a potencia serkentésben. A szervezet védekezőképességének növelésében is szerepet játszhat.


 





Az utolsó alkotórésze a barna mustármag kivonat, ami szabályozhatja a vérnyomást, serkentheti a vérkeringést, értisztító hatása lehet és felgyorsíthatja az anyagcserét. Jótékony hatással lehet a keringési rendszerre.


 





Az alkotórészeiből látható, hogy nem csak a merevedés és a libidó növelésben lehet eredményes, de az egész szervezet számára egyensúlyt teremthet. Kizárólag gyógynövényeinek köszönhetően állóképessége megnövekedhet és a gyenge merevség többé nem szegheti kedvét.


 


 





Mellékhatásoktól mentes?

 





2015 óta forgalomban lévő termék a vásárlói visszajelzések és tapasztalok alapján nem tapasztalhatók káros hatások a használat során. Olyan férfiak számára ajánljuk, akik szeretnének tarolni és még extrább élményeket nyújtani a párkapcsolatukban. A természetes összetevőknek köszönhetően nem tartalmaz tiltott kemikáliát vagy nemi fokozó szereket. Amennyien bármelyik alapanyagára érzékeny vagy allergiás kérjük keresse fel orvosát.


 





DE nem ajánlhatjuk minden Úr számára. Ha magas vagy alacsony a vérnyomása, illetve szív és érrendszeri problémákkal küzd, használat előtt mindenképp kérje ki szakorvos javaslatát. A tabletta hatással lehet az erekre. Más fajta gyógyszerek egyidejű alkalmazásával kapcsolatosan mindig kérdezze kezelőorvosa tanácsát.


 


 





Hogyan kell alkalmazni a kapszulát?

 





A férfiak számára készített kapszulákat szájon keresztül bevéve kell használni a termék leírás alapján. 1 db kapszulát lenyelve körülbelül 2 dl folyadékkal lehetőleg éhgyomorra a jobb eredmény elérése érdekében 30-60 perccel a tervezett aktus előtt. A hatékonysága maximalizálásához kevés mennyiségű alkoholt fogyasszon és lehetőség szerint kerülje a zsírosabb ételeket előtte és utána. Kúraszerű alkalmazáshoz 3 naponta 1 tabletta bevétele ajánlott. A napi ajánlott kapszula mennyiséget ne lépje túl!


 


 





Miből tudhatja, hogy ez a megfelelő készítmény az Ön számára?

 





Abban az esetben, ha szeretné fokozni szexuális vágyait, teljesítményét, gondjai akadtak potencia terén, szeretné hosszasan élvezni az együttléteket, akkor megtalálta a megfelelő készítményt. Gyors hatását akár 30 perccel a bevétel után már érezheti és hatását 3 napig is képes lehet kifejteni, a legkisebb nemi behatásra aktiválódhat újra. Extra erősségét a keményebb erekciója bizonyíthatja. 18 év felett ajánljuk minden férfi számára, aki szeretné egy kicsit felpezsdíteni az estéjét.


 


 





Miből ismerheti fel a terméket?

 





A tabletták egy kék, forgószél tölcsért ábrázoló dobozban találhatók. A 2 db kapszulát a doboz belsejében légmentesen lezárva lelheti, amelyen láthatja a termék lejárati dátumát is. A doboz hátoldalán olvashatja a használati utasítást és az összetevőket. Biztosíthatjuk, hogy az eredeti, hamisítatlan termékek kínáljuk Önnek.


 


 





A Tornádó potencianövelő hatásai lehetnek:

 







Hatása akár 30-60 percen belül érzékelhetők


3 napig is képes lehet a szexuális eredményesség kifejtésére


Káros melléhatásoktól mentes


Kőkemény erekciót okozhat


Nemi aktus teljesítményét fokozhatja


Jobb állóképességet eredményezhet


Kevés alkohol fogyasztás mellett is alkalmazható


A kora magömlés ellen is jótékonyan léphet fel


A regenerációs időt csökkentheti



 


 








Összetevői:


Porított ginzeng gyökér kivonat (Panax ginseng), porított rózsagyökér kivonat (Rhodiola rosea), L-arginin, zselatin – 99,994mg, barna mustármag kivonat (Brassica juncea), szinezék: indigókármin E132 – 0,006mg





 





Figyelmeztetés:





Az étrend-kiegészítők, nem minősülnek gyógyszernek, nem gyógyítanak és nem akadályoznak meg betegségeket, nem helyettesítik a vegyes étrendet. Az oldalon leírtak csak javasolnak, nem kijelentenek. A doktortaurus.hu lapon feltüntetett cikkek, ajánlások, leírások nem helyettesítik az orvos véleményét, javaslatát.


 





Magas vagy alacsony vérnyomás esetén, illetve szív és érrendszeri gondok fennállásakor nem ajánlott a készítmény szedése. Vérbőség és értágító hatással bírhat. Amennyiben fennálló betegsége van vagy más gyógyszert is szed, kérjük kérje ki szakorvosa javallatát a készítmény szedése előtt.


 





18 év alatti korosztálynak nem javasolt a termék használata!


 





Gyermekek elől elzárva tárolandó!


 





Fénytől védett, száraz, hűvös helyen tartandó!


 





Minőségét megőrzi a dobozban található ideig!


 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.18
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "TORNADO+ POTENCINAÖVELŐ KAPSZULA FÉRFIAKNAK 2DB" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem