Betöltés...

PENIMAX KAPSZULA - 60 DB

Ár: 11.180 Ft

PENIMAX PÉNISZNÖVELŐ KAPSZULA



Biztos Ön is gondolt már arra, hogy milyen lenne, ha péniszének mérete nagyobb lenne. Most változtathat ezen. Fájdalmas műtétek helyett a penimax tablettáival a pénisz mérete nagyobb lehet, átmérője, vastagsága megnőhet. A pénisz növelése már nem csak álom. Magabiztossága visszatérhet eredeti kerékvágásába és párjának felejthetetlen élményt nyújthat. A termék rendszeres alkalmazása hozzá segítheti a péniszének a hosszabbításához.
Miért lehet olyan eredményes a Penimax kapszula?

A gyártók hosszú évek során fejlesztették tökéletesre a Penimax tablettát, mely segítséget nyújthatnak Önnek a pénisz megnagyobbítás érdekében. A kapszula növényi összetevőkből áll, melyek természetes módon serkentik a tesztoszteron szintet. A termék fő összetevője a szibériai ginseng, ami javítja a szervezet vérkeringését és a kemény erekció elérését, a kalcium hozzájárul a hosszabban tartó merevedéshez, a királydinnye pedig segíthet a pénisz hosszabbításában. A 100 %-ban természetes összetevőknek köszönhetően mellékhatások nélkül lehet eredményes a Penimax kapszula a pénisz növelésében és a kemény erekció elérésében egyszerre.
A Penimax kapszula pozitív hatásai:

Nagyobb lehet a péniszének a keresztmetszete

Péniszének hossza megnőhet

Tartós és erőteljesebb merevedése lehet

Megnőhet a libidója

Kontrolláltabb ejakulációja lehet

Teljesebb orgazmusa lehet


 

Penimax kapszula alkalmazása:

A hatékony és eredményes hatás érdekében a tablettát érdemes több hónapon keresztül alkalmazni( de maximum 6 hónapig). Vevői visszajelzések alapján már 3-4 hónap elteltével pozitív változások következhetnek be.

A tablettát szájon keresztül naponta 2 kapszulát ajánlott bevenni mindig azonos időben bőséges folyadékkal, a magyar termékleírás alapján.


 

PeniMax kapszula összetevők:

Szibériai Ginzeng (Eleutherococcus Senticosus), Kálcium (Calciumcarbonat), L-Arginin (L-Arginine), Muira puama (Ptychotepalum Oladoides), Fűrészpálma (Serenoa Repens), Királydinnye (Tribulus Terrestris).


 



Figyelmeztetés:

Az oldalon leírtak csak javasolnak, nem kijelentenek. A doktortaurus.hu lapon feltüntetett cikkek, ajánlások, leírások nem helyettesítik az orvos véleményét, javaslatát, nem minősülnek gyógyszernek, nem gyógyítanak. Az étrend-kiegészítő készítmények nem helyettesítik a változatos étrendet. Magas vérnyomás, szívbetegség esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét a tabletta alkalmazása előtt.



18 év alatti korosztálynak nem javasolt a termék használata!



Gyermekek elől elzárva tárolandó!



Fénytől védett, száraz, hűvös helyen tartandó!



Minőségét megőrzi a dobozban található ideig!


 


 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.17
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "PENIMAX KAPSZULA - 60 DB" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem