Betöltés...

Csináld magad a legolcsóbban! A tintapatron töltést …

Ár: 2.260 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szeretné a nyomtatási költségeit a töredékére csökkenteni ?
Olcsón nyomtatni amennyit csak akar, nem függni márkáktól és forgalmazóktól …

Akkor Önnek a megoldást a professzionális HANSOL tintapatron utántöltő készlet jelenti ! Örökre búcsút vehet a súlyos és rendszeres patron kiadásoktól, aki képes újratölteni azokat. Különleges, egyedi felszereltségű tintasugaras utántöltő készleteinkkel ez biztosan sikerülni fog Önnek is.

Más utántöltő készletekkel szemben a HANSOL utántöltő készlet nemcsak a kiváló minőségű tintát tartalmazza, hanem egy olyan nagyszerű eszközt is, amelynek a használatával elkerülhetők a más típusoknál gyakran előforduló problémák. Más típusoknál előfordulhat, hogy a patron az utántöltést követően csöpög, csíkoz, vagy nem nyomtat egyáltalán. A használati utasításban foglaltak pontos betartása mellett a HANSOL utántöltő készlet esetében százszázalékos az esély a sikerre !

A fekete készletben lévő 60 ml tinta átlagosan legalább 6-10 szeri utántöltésre elegendő. Már az első használat alakalmával megtakaríthat egy jelentős összeget, utána pedig további összes feltöltés ingyen van !
Ha a töltőkészletben lévő tinta elfogy, akkor se dobja el ezt a különleges és ritka eszközt. Vásároljon hozzá egy palack nyomtatótintát és ezután gond nélkül nyomtathat évekig !

Cégünk közvetlen nyomtató festékgyári képviselet csak nyomtatótintából forgalmazunk közel száz félét. Ha kérdése van, a kiválasztásban vagy a módszerben segítünk. Keresse fel oldalunkat az email doménen, vagy írjon.

Van még tinta a nyomtatójában ? Kezdjen el spórolni azonnal, vásárolja meg most !

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szeged
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garanciális
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
Márka: szinte bármely
Extrák: a kiválasztásban, módszerben segítünk
 
Eddig megtekintették 174 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Csináld magad a legolcsóbban! A tintapatron töltést …" című hirdetést látja. (fent)