Betöltés...

Helytakarékos és Gyors Lenovo ThinkCentre M720Q i5-8400T/8DDR4/256NVME/Wifi Mini Számítógép Windows 11/10

Ár: 99.998 Ft




Erőteljes Mini PC Minden Feladatra A Lenovo ThinkCentre M720Q egy kis méretű, de hatékony mini PC, amely Intel i5-8400T processzorral és 8GB DDR4 RAM-mal rendelkezik. Ez a kompakt gép elegendő teljesítményt nyújt a gyors munkavégzéshez, legyen szó irodai feladatokról, internetezésről vagy multimédiás tartalmak kezeléséről. A 256GB NVMe SSD villámgyors adatátvitelt biztosít, így a rendszerindítás és az adatok elérése pillanatok alatt megtörténik.


Ez a mini PC beépített Wi-Fi kapcsolatot is tartalmaz, így nem kell aggódnia a hálózati kábelek miatt. 
A mini PC helytakarékos kialakítása miatt könnyedén elhelyezhető bármilyen környezetben, akár monitor mögött is. A Windows 10 vagy Windows 11 előtelepítve érkezik, további népszerű programokkal, mint a WinRAR, VLC, Chrome, Total Commander, és igény szerint Microsoft Office is kérhető. További SSD és RAM bővítéssel is rendelhető, hogy hosszú távon is megfeleljen az igényeinek.


Felhasználási Lehetőségek:



Irodai munka: Hatékony dokumentumkezelés, táblázatok és prezentációk létrehozása.
Otthoni használat: Ideális internetezéshez, multimédiás tartalmak megtekintéséhez és alapvető játékokhoz.
Multimédiás feladatok: Alkalmas videó- és képfeldolgozásra, valamint médiafogyasztásra.


Bővítési Lehetőségek A Lenovo ThinkCentre M720Q bővíthető további RAM-mal és SSD-vel, hogy hosszú távon is megfeleljen a teljesítményigényeknek.


NaniPC.hu Előnyei A számítógép előtelepített Windows 10 vagy 11 operációs rendszerrel érkezik, népszerű programokkal felszerelve, mint WinRAR, VLC, Chrome, Total Commander. Az eszköz ingyenes szállítással, garanciával és azonnal használatra kész állapotban kerül kiszállításra. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.10.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Helytakarékos és Gyors Lenovo ThinkCentre M720Q i5-8400T/8DDR4/256NVME/Wifi Mini Számítógép Windows 11/10" című hirdetést látja. (fent)