Betöltés...

HP ProBook 850 G4 i5-7200U/16GB/256SSD/FHD/15,6"

Ár: 99.998 Ft

Hordozható erőműNagy teljesítményű technológia és hosszú akkumulátor-üzemidő Windows 10 Pro rendszerrel,7. generációs Intel® Core™ processzorokkal és PCIe Gen3 SSD-vel. A nagy igénybevételt jelentő üzleti alkalmazásokhoz való gyors és egyszerű hozzáféréshez és a gyors adateléréshez optimális teljesítményt biztosít a DDR4 memóriatechnológia és az opcionális kettős tárolás
Semmi sem állhat az útjábaA Windows 10 Pro rendszerű nagy teljesítményű, karcsú és könnyű HP EliteBook 850 segítségével egész nap hatékonyan dolgozhat.
Minden szükséges portot tartalmazó új, vékony kialakításHardverkulcsok nélkül érheti el a fontos portokat. A mindössze 19,4 mm-es, ultravékony és könnyű HP EliteBook 850 többek között VGA-, DisplayPort-, RJ-45, USB- és USB-C porttal, valamint vállalati dokkolási funkciókkal van felszerelve.
Erőteljes védelem, hatékony felügyeletA dinamikus védelmi funkcióval ellátott HP Sure Start az iparág első öngyógyító BIOS rendszere, amely 15 percenként vizsgálja és javítja a BIOS esetleges sérüléseit, valamint észleli a rosszindulatú támadásokat, védelmet nyújt ellenük, és képes helyreállni utánuk.
Együttműködésre tervezveCserélje le kihangosítóját a Bang & Olufsen hangrendszerrel és a HP zajcsökkentő szoftverével felszerelt HP EliteBook 850 készülékre, amely hatékony együttműködést tesz lehetővé olyan opcionális alkalmazásokban, mint a Skype for Business.
Még jobb hangzás hangszóróinakFedezze fel a HP Clear Sound AMP és a HP EliteBook 850 készülék hangszórói használatával élvezhető, kiváló hangminőséget.
Szűrje ki a zavaró zajokatA HP zajcsökkentő szoftverrel kiszűrheti a háttérzajokat, például a billentyűzet hangját.
Öngyógyító védelemA dinamikus védelmi funkcióval ellátott HP Sure Start 15 percenként vizsgálja a BIOS rendszert – észleli a támadásokat és a rendszer sérüléseit, majd önjavító funkciójával automatikusan helyreállítja a BIOS rendszert.
Pihentesse az ujjaitA teljes numerikus billentyűzettel ellátott HP Premium billentyűzet kiváló egyensúlyt kínál a kényelem és a visszajelzés között.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.10.18
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) " HP ProBook 850 G4 i5-7200U/16GB/256SSD/FHD/15,6"" című hirdetést látja. (fent)