Betöltés...

DELL E5450 i5-5300u/8GB/128SSD/14,1 Laptop

Ár: 84.998 Ft




Hatékonyság és Mobilitás A Dell E5450 laptop az Intel i5 processzorral és DDR3 RAM-mal biztosítja a gyors és hatékony működést. Az SSD gyors adatátvitelt és rendszerindítást tesz lehetővé, növelve a produktivitást. A 14,1 hüvelykes kijelző éles és tiszta képet nyújt, amely ideális mindennapi használatra, beleértve az irodai munkát, az oktatást és az otthoni szórakozást.


Kiváló Mobilitás Az E5450 könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően ideális választás utazó szakemberek és diákok számára. A robusztus felépítés biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot és tartósságot, így bármilyen környezetben megállja a helyét.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Irodai munka: Az E5450 erőteljes hardverével kiválóan alkalmas irodai alkalmazásokhoz, dokumentumkezeléshez és prezentációkhoz.
Oktatás: Diákok és tanárok számára ideális eszköz az online tanuláshoz, kutatáshoz és jegyzeteléshez.
Otthoni használat: Kiváló választás mindennapi feladatokhoz, mint az internetezés, e-mailezés és multimédiás szórakozás.
Utazás: Könnyű és hordozható kialakítása miatt a laptop bárhová magával viheti, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a teljesítmény terén.


Biztonság és Megbízhatóság A Dell E5450 számos biztonsági funkcióval rendelkezik, beleértve a biometrikus azonosítást és a titkosított adattárolást, amelyek megvédik a személyes és üzleti adatait.


NaniPC.hu Előnyei A NaniPC.hu-nál vásárolva élvezheti az ingyenes szállítást, a termékgaranciát, és a készülék azonnali használatba vételét az előre telepített Windows operációs rendszer révén. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.10.16
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "DELL E5450 i5-5300u/8GB/128SSD/14,1 Laptop" című hirdetést látja. (fent)