Betöltés...

Lenovo ThinkCentre 10T8 AIO i5-8500T/8/256/FHD All-in-One PC

Ár: 139.998 Ft

Teljesítmény és Helytakarékos Kialakítás A Lenovo ThinkCentre M720q egy kompakt és erős All-in-One számítógép, amely Intel i5 processzorral és DDR4 RAM-mal rendelkezik, így könnyedén kezeli a napi feladatokat és irodai alkalmazásokat. Az SSD gyors adatkezelést és rendszerindítást biztosít, amely jelentősen növeli a produktivitást. Az FHD kijelző éles és kontrasztos képet nyújt, amely tökéletes videók és multimédiás tartalmak megtekintéséhez, valamint munkához is. Az All-in-One kialakítás helytakarékos megoldást jelent, mivel a monitor és a számítógép egyetlen egységben található.


A készülék tartós és megbízható, a ThinkCentre sorozat strapabíró hírnevével, így hosszú távon is ideális választás. A kiváló ventilációs rendszer biztosítja, hogy a gép hosszabb használat során is hűvös maradjon, megőrizve a stabil működést.


Felhasználási Lehetőségek:



Irodai munka: Kiváló teljesítményt nyújt a dokumentumok kezeléséhez, e-mailezéshez és táblázatkezeléshez.
Otthoni használat: Ideális internetezéshez, tartalomfogyasztáshoz és alapvető játékokhoz.
Multimédiás feladatok: Nagyszerű videószerkesztéshez, képkezeléshez és filmnézéshez.


Bővítési Lehetőségek A Lenovo ThinkCentre M720q bővíthető RAM-mal és SSD-vel, hogy a jövőbeni igényeknek is megfeleljen, biztosítva a hosszú távú használhatóságot.


NaniPC.hu Előnyei A számítógép ingyenes szállítással, garanciával és előtelepített Windows 10 vagy 11 operációs rendszerrel érkezik. Népszerű programok, mint WinRAR, VLC, Chrome, és Total Commander szintén előre telepítve vannak, hogy azonnal használatra kész legyen. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: PC konfiguráció (komplett)
 
Feladás dátuma: 2024.10.11
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) " Lenovo ThinkCentre 10T8 AIO i5-8500T/8/256/FHD All-in-One PC" című hirdetést látja. (fent)