Betöltés...

Megbízható nagy képernyős Lenovo ThinkPad T530 i7-3630QM/8/256SSD/NVIDIA/15,6" Laptop

Ár: 64.998 Ft

Professzionális Teljesítmény és Megbízhatóság A Lenovo ThinkPad T530 laptop nagy teljesítményű Intel i7 processzorával és DDR3 RAM-jával kiváló választás mindazok számára, akik erős és megbízható gépet keresnek munkához, szórakozáshoz vagy kreatív feladatokhoz. Az SSD gyors rendszerindítást és adatelérést biztosít, míg az NVIDIA grafikus kártya támogatja a grafikai feladatokat, videószerkesztést, valamint közepes szintű játékokat is.


A 15,6"-os nagy kijelző tiszta és éles képet nyújt, ami kényelmessé teszi a hosszabb munkavégzést vagy multimédiás tartalmak fogyasztását. A ThinkPad sorozatra jellemző tartós és strapabíró kialakítás biztosítja, hogy a laptop hosszú távon megbízhatóan működjön.


Felhasználási Lehetőségek:



Irodai munka: Kiváló teljesítmény dokumentumkezeléshez, prezentációkhoz és üzleti alkalmazásokhoz.
Otthoni használat: Ideális internetezéshez, filmezéshez és alapvető játékokhoz.
Multimédiás feladatok: Kiváló választás videószerkesztéshez és grafikai munkákhoz, köszönhetően az NVIDIA grafikus kártyának.


Bővítési Lehetőségek A laptop RAM és SSD kapacitása további bővítési lehetőségekkel rendelkezik, hogy hosszú távon is megfeleljen a felhasználói igényeknek.


NaniPC.hu Előnyei Minden laptop választható Windows 10 vagy Windows 7 operációs rendszerrel érkezik, előtelepített programokkal, mint WinRAR, VLC, Chrome és akár Microsoft Office. Az eszköz ingyenes szállítással, garanciával és azonnal használatra kész állapotban érkezik. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Megbízható nagy képernyős Lenovo ThinkPad T530 i7-3630QM/8/256SSD/NVIDIA/15,6" Laptop" című hirdetést látja. (fent)