Betöltés...

Mindennapi Használatra HP ProBook 6560b i5-2410M/4/128/DVDrw/15,6" Laptop

Ár: 54.998 Ft

Az "Mindennapi Használatra HP ProBook  Laptop egy erős és megbízható hordozható számítógép, amely kiválóan alkalmas mindennapi feladatokhoz és üzleti tevékenységekhez. A következőkben részletesen bemutatom a laptop jellemzőit és előnyeit:

1. Erőteljes Teljesítmény: A HP ProBook 6560b laptop Intel Core i5 processzorral rendelkezik, amely megbízható és erős teljesítményt nyújt mindennapi munkához és szórakozáshoz.

2. Kényelmes Képernyőméret: A laptop 15,6 hüvelykes kijelzője ideális méretet kínál a hatékony munkához és a multimédia élmények élvezetéhez.

3. Nagy Tárhely: A RAM és a  SSD segítségével a laptop gyorsan betöltheti az alkalmazásokat és az adatokat, így időt takaríthat meg a munkában.

4. Optikai Meghajtó: A beépített DVD-RW optikai meghajtó lehetővé teszi, hogy DVD-ket írjon és olvasson, valamint egyszerűen megtekintse az optikai lemezek tartalmát.

5. Kényelmes Billentyűzet: Az HP ProBook 6560b laptop kényelmes és könnyen használható billentyűzettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hatékony gépelést.

6. Bővítési Lehetőség: A laptop könnyen bővíthető, így további RAM vagy nagyobb kapacitású SSD hozzáadásával testre szabhatja az igényeit.

7. Tartósság és Minőség: Az HP ProBook sorozat híres a tartósságáról és minőségéről, így hosszú éveken át megbízható társ lesz a mindennapi feladatok elvégzésében.

9. Kényelmes Kapcsolódás: A laptop számos csatlakozási lehetőséget kínál, beleértve a DP-portot, a USB-portokat, és a hálózati csatlakozást, így könnyen csatlakoztathat külső eszközökhöz.

10. Garancia és Szállítás: A laptopot ingyenes szállítással és garanciával szállítják, így biztos lehet benne, hogy jó kezekben van.

Az HP ProBook Laptop egy megbízható választás mindennapi felhasználásra, legyen szó munkáról vagy szórakozásról. Látogasson el a nanipc.hu weboldalra, ahol kedvező áron megvásárolhatja ezt a kiváló minőségű laptopot!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Mindennapi Használatra HP ProBook 6560b i5-2410M/4/128/DVDrw/15,6" Laptop" című hirdetést látja. (fent)