Betöltés...

Nagy Kijelző, Nagy Teljesítmény HP ProBook 4740s I5-2450m/8/256SSD/DVDrw/Radeon VGA/17,3" Laptop

Ár: 69.998 Ft

Erőteljes Teljesítmény Nagy Kijelzővel A HP ProBook 4740s laptop Intel i5-2450m processzorral és 8GB RAM-mal rendelkezik, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes többfeladatos működést. A 256GB SSD gyors adatátvitelt és rendszerindítást biztosít, így ideális választás azok számára, akik megbízható teljesítményt igényelnek. A nagy, 17,3"-os kijelző különösen hasznos irodai feladatokhoz és multimédiás munkákhoz.


A beépített DVD-író további rugalmasságot biztosít, míg a gép masszív kialakítása biztosítja a tartósságot és megbízhatóságot. Az eszköz előtelepített Windows operációs rendszerrel érkezik, és tartalmaz népszerű programokat, mint a WinRAR, VLC, Chrome, Microsoft Office és még sok más.


Felhasználási Lehetőségek:



Irodai munka: Nagy kijelzője megkönnyíti a dokumentumkezelést és prezentációkat.
Otthoni használat: Ideális internetezéshez, filmezéshez és alapvető játékokhoz.
Multimédiás feladatok: Kiváló választás videószerkesztéshez és képfeldolgozáshoz.


Bővítési Lehetőségek A laptop további RAM-mal és SSD-vel is bővíthető, hogy hosszú távon is megfeleljen az igényeknek. A NaniPC.hu oldalon minden típushoz választható RAM és SSD bővítési lehetőség.


NaniPC.hu Előnyei A laptop ingyenes szállítással és garanciával érkezik. Az eszköz előtelepített Windows 10 vagy Windows 11 operációs rendszerrel rendelkezik, és olyan programokkal is felszerelt, mint a WinRAR, VLC, Chrome, Total Commander, és akár Microsoft Office is kérhető. Minden laptop azonnal használatra kész állapotban kerül kiszállításra. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Nagy Kijelző, Nagy Teljesítmény HP ProBook 4740s I5-2450m/8/256SSD/DVDrw/Radeon VGA/17,3" Laptop" című hirdetést látja. (fent)