Betöltés...

HP ProBook 4740s I5-2450m/8/256SSD/DVDrw/17,3" Laptop

Ár: 64.998 Ft

Kiváló Teljesítmény Minden Helyzetben A HP ProBook 4740s egy megbízható és erős laptop, amelyet a mindennapi használatra terveztek. Az Intel i5 processzor elegendő teljesítményt nyújt az irodai munkához, tanuláshoz vagy akár otthoni szórakozáshoz is. A DDR3 RAM biztosítja, hogy több feladatot egyszerre végezzen zökkenőmentesen, míg az SSD gyors rendszerindítást és adatátvitelt biztosít, így azonnal hozzáférhet fájljaihoz és programjaihoz.


A 17,3"-os nagy kijelző kiváló látványt nyújt, ideális a hosszú munkavégzéshez vagy filmnézéshez. A beépített DVDrw meghajtó lehetővé teszi a lemezek kezelését, ami még mindig hasznos lehet bizonyos felhasználási esetekben.


Felhasználási Lehetőségek:



Irodai munka: Gyors teljesítmény dokumentumkezeléshez, táblázatokhoz és üzleti prezentációkhoz.
Tanulás: Kiváló diákoknak és tanároknak, online tanuláshoz és jegyzeteléshez.
Otthoni használat: Tökéletes internetezéshez, e-mailezéshez, videónézéshez és alapvető játékokhoz.


Bővítési Lehetőségek A laptop RAM és SSD kapacitása könnyedén bővíthető, hogy megfeleljen a növekvő teljesítményigényeknek.


NaniPC.hu Előnyei A laptop választhatóan Windows 10 Pro  rendszerrel érkezik, előtelepített programokkal (WinRAR, VLC, Total Commander), és azonnal használatra kész állapotban. Ingyenes szállítással és garanciával érkezik minden eszköz. NaniPC... csak kapcsold be és használd!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP ProBook 4740s I5-2450m/8/256SSD/DVDrw/17,3" Laptop" című hirdetést látja. (fent)