Betöltés...

HP ProBook 655 A10-5750M/8GB/128SSD/RADEON VGA/15,6" Laptop

Ár: 59.998 Ft

Ezek a vékony és könnyű Probook készülékek kiemelkedő értéket kínálnak.

Élvezheti a nagyobb teljesítmény nyújtotta előnyöket és több munkát végezhet el gyorsabban és jobban, így lépést tarthat.


* Olcsón Minőségi Laptopok Számítógépek Monitorok Készletről, hétvégén is! –>www.nanipc.hu Másnapra utánvételesen, ingyenes szállítással, garanciával. Rendelés és gépválasztásban segítség, telefonos szaktanácsadás, hétvégén is-> 06 20 350 18 07 *


Feladatait az irodában vagy akár útközben is elvégezheti a megbízható HP ProBook 655 segítségével.

Ezek a vékony és könnyű ProBook készülékek kiemelkedő értéket kínálnak. Élvezheti a nagyobb termelékenység nyújtotta előnyöket és több munkát végezhet el gyorsabban és jobban, így lépést tarthat a kapacitásigényes munkaterhelésekkel.


A Vékony, strapabíró mindenes

A HP megbízható technológiát és modern stílust kínál – az Ön igényeire szabva.


Kihasználhatja a legújabb generációs technológiát és a régebbi funkciókat, amelyek a kikapcsolódása vagy munkája során, a vállalkozása számára szükségesek, egy új, vékonyabb, megerősített HP ProBook noteszgépen, az irodában és útközben is.


Megvédheti a meglévő informatikai befektetéseit a régebbi funkciók, például az optikai meghajtó, a Radeon VGA ,  COM port és RJ45 csatlakozók támogatásával.


Az asztali számítógépek nyújtotta élményben lehet része a ProBook által kínált különböző dokkolási lehetőségek, például a HP 120 W-os speciális dokkolóegység és a HP 90 W-os dokkolóegység révén.


Álmodja meg az ideális ProBook noteszgépet. 

Kihasználhatja az új HP ProBook 655 sorozat nyújtotta számos különféle funkciót és konfigurálható beállítást. A ProBook testreszabható a saját otthoni és  üzleti igényeinek megfelelően a rugalmas architektúrája révén, amely a legújabb  „A10” sorozatú többmagos processzorokat használja.


 Kihasználhatja a kiemelkedő vizuális teljesítményt a 15,6” –os nagyméretű HD ready LED kijelzővel, valamint az AMD Radeon HD 8650G sorozatú grafikus kártyával.  Most könnyedén áthidalhatja a távolságokat az optimális kommunikációhoz kifejlesztett HP ProBook 655 sorozattal, amely a Microsoft Lync technológiára épül, kimagasló audio-/videofunkciókkal és HD ready kijelzővel. 


Az irodában és útközben is folyamatosan tarthatja a kapcsolatot az ügyfeleivel a hatékony csatlakozási lehetőségek, többek között a 4G WWAN, a HP vezeték nélküli hozzáférési pont és a Bluetooth® 4.0 révén.


A modern kialakítást és pontos műszaki tervezést ötvöző HP 655 egy csodálatos termék, maszív fémszürke-fekete színű erős burkolatban.

Minden részletre figyeltek, beépített öndiagnosztika,  könyű csavar nélküli karbantarthatóság, erős acél-magnézium ötvözetű zsanérok. Az üzleti használatra tervezés azt jelenti, hogy ez a hordozható számítógép kibírja az üzleti utazásokkal járó megpróbáltatásokat.


Nem véletlen a újkori magas ár, mivel hosszú nagyon költséges a fejlesztésen és katonai minősítésű teszteken (MIL) kel átmenni minden új modellnek Ezen felül, a HP 655 megfelel a rázkódásra, porra, magasságra, hőmérsékletre és leesésre vonatkozó, szigorú katonai MIL szabvány tesztjén.


Egy igazi mindenes, multimédia laptop.  

Otthoni általános feladatokhoz, böngészéshez,Tanuláshoz, irodai Offce munkához, Chateléshez, nagy 15,6” képernyője révén filmezéshez és erős HD Radeon VGA kártyája miatt akár Játékokhoz, vagy  grafikai és feladatokhoz  is kiváló.  Masszív szerkezete, strapabírósága révén pedig irodában, vagy de akár útközben is remek útitársa lesz.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP ProBook 655 A10-5750M/8GB/128SSD/RADEON VGA/15,6" Laptop" című hirdetést látja. (fent)