Betöltés...

Strapabíró HP ProBook 6570b i5-3210m/4/128SSD/DVDrw/15,6" Laptop

Ár: 54.998 Ft

Erő és Megbízhatóság A HP ProBook 6570b az Intel i5 processzorával biztosítja a zökkenőmentes működést a mindennapi feladatokhoz. Az SSD gyors adatátvitelt és rendszerindítást tesz lehetővé, növelve a produktivitást. A 15,6 hüvelykes 40cm képátlós nagyméretű kijelző nagy felületet kínál, amely ideális többfeladatos munkavégzéshez és multimédiás tartalmak megtekintéséhez.


Széleskörű Felhasználási Lehetőségek



Irodai munka: A ProBook 6570b erőteljes hardverével és nagy kijelzőjével kiválóan alkalmas irodai alkalmazásokhoz, dokumentumkezeléshez és prezentációkhoz.
Oktatás: Diákok és tanárok számára ideális eszköz az online tanuláshoz, kutatáshoz és jegyzeteléshez.
Otthoni használat: Kiváló választás mindennapi feladatokhoz, mint az internetezés, e-mailezés és multimédiás szórakozás, beleértve a filmnézést és alapvető játékokat.


Bővítési Lehetőségek A laptop RAM és SSD bővítési lehetőséggel rendelhető, így az eszköz hosszú távon is megbízható teljesítményt nyújt.

Tartósság és Megbízhatóság A HP ProBook 6570b masszív felépítése biztosítja a hosszú távú használatot, ellenállva a mindennapi kopásnak és használatnak. A laptop megbízhatósága és tartóssága garantálja, hogy hosszú éveken át hű társa lesz.


NaniPC.hu Előnyei A laptop ingyenes szállítással, garanciával, előtelepített Windows 10 vagy Windows 11 operációs rendszerrel, valamint népszerű programokkal (pl. Chrome, VLC, WinRAR) érkezik. Azonnali használatra kész állapotban küldjük, akár Microsoft Office előtelepítéssel is kérhető. Ma rendeli, holnap használhatja!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Strapabíró HP ProBook 6570b i5-3210m/4/128SSD/DVDrw/15,6" Laptop" című hirdetést látja. (fent)